Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvorfor er du " singel år etter år Trønder jente

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvorfor er du " singel år etter år Trønder jente

mai 18 2017 - 16:06
Jeg er den som alltid er 5 hjul på vogna. Evig singel. Jeg er alltid den som ikke finner den store kjærligheten. Jeg er for gammeldags til nåtiden samfunn. Ikke er jeg på byen og drikker meg full. Ikke er jeg på nettsteder. Jeg har alltid vært singel.). Aldri hatt et lengere forhold enn med barnets far som hva notorisk utro. Jeg er ikke for likestilling, jeg liker og stelle og være der for mannen, jeg er ikke en slik som tenker at gresset er grønnere på andre siden. Jeg jobber for at min mann skal være lykkelig og glad. Kommunikasjon og kjemi og ærlighet betyr mye. Jeg er oversnittet pen og er både klok og snill. Faktisk alt for snill :) ii dagens samfunn er jeg for gammeldags. Føler meg ikke hjemme i nåtiden. Jeg har ikke sidesyn på andre menn engang når jeg er i et forhold. Nå har ikke jeg vært i et forhold på 12 år. Jeg drømmer og ønsker og kjenne på den forelskelsen, samfunnet er blitt så følelse kaldt og falskt syns jeg. Friends with benefits ' som er in' nå til de single. Noe som er helt uaktuelt for min del. Trygghet og stabilitet og ekte kjærlighet er det jeg søker, hvor finner man en slik mann ? Som har like verdier som meg ? Jeg traff faktisk en mann her i feb. En jeg falt som en flue for, det hva ikke gjensidig, jeg hva ikke bra nok :/ Ukedager og helger er jeg alltid alene enten i fjellet eller i marka. Det evige singel stemplet vil følge meg livet ut dessverre. Overalt leser jeg på sosiale medier hvor lykkelig og flott folk har det. Bare det får meg til og føle meg ikke akseptert og utafor. De som treffer en mann som er trofast og ikke utnytter kun til sitt eget favør har virkelig skutt gullfuglen
Avatar

Re: Evig singel

mai 18 2017 - 16:14
Du er ikke aleine om å føle deg evig singel. Føler det sånn jeg også, å trur jeg kommer til å bli det
Avatar

Evig singel

mai 18 2017 - 16:17
Verden nå er ikke skapt til og ha plass for oss som tenker på den gamle måten :;) Finne en mann og lage minner med og bli gammel med. Jeg kan ikke fortelle det engang, jeg blir sett rart på... Jeg skjønner deg godt Kristian 90
Avatar

Re: Hvorfor er du " singel år etter år....

mai 20 2017 - 11:06
"Jeg er ikke for likestilling, jeg liker og stelle og være der for mannen"
"Jeg jobber for at min mann skal være lykkelig og glad."

Takk for at du finnes! :) Jeg er ikke imot likestilling, siden jeg synes alle mennesker skal ha de samme mulighetene til å kunne gjøre hva enn de vil; men jeg erkjenner at det eksisterer biologiske forskjeller hos menn og kvinner som gjør at vi naturlig foretrekker forskjellige ting/roller. Og de egenskapene du nevner her, sitert ovenfor, er den naturlige rollen kvinner selv VELGER av fri vilje når de har funnet en mann de virkelig beundrer (i motsetning til en de bare har tatt til takke med).

Så igjen, takk for at du forteller hva som er den naturlige kjønnsrollefordelingen for deg i et forhold med en mann :)
Avatar

Evig singel

mai 20 2017 - 11:46
Dette hva koselig og veldig oppløftende melding og få
Avatar

So true!

mai 25 2017 - 06:42
Er så enig med deg! Så fint skrevet <3
Dagens generasjon er så uheldige. Folk føler de må drikke seg drita på byen eller laste ned Tinder for å få seg et ligg eller møter den store kjærligheten....
Ute på byen for å feste og drikke for å møte andre har jeg droppet for lenge siden... Vennnene mine skjønner ik at jeg foretrekker en gå tur, picnic, båttur, biltur, sitte i en park, hjemmelagd middag for 2, gjøre no jeg aldri har gjort før osv osv når det gjelder dating.
Helt ærlig så tror jeg ikke mine nærmeste venner dater en gang :S De drar forsatt på utesteder med høy musikk for å møte damer... Om jeg virkelig er ute på byen så foretrekker jeg en pub uten alt for høy musikk så man kan prate eller en fin restaurant for å spise god mat.

Føler meg også litt gammeldags som deg. Jeg tror forsatt på ekte kjærlighet og håper jeg møter en som tror på det samme en dag. Så må ik du gi opp håpet du heller, lykke til <3
Truelove is hard 2 find <3
Avatar

Re: Hvorfor er du " singel år etter år....

mai 25 2017 - 11:34
Hei:) Jeg blir veldig glad over slike fine meldinger. Det gjør at jeg har håp og tro på at en mann finnes der ute for akkurat meg og den rette jente for dere ' også. Ha en spretten fin dag
Avatar

Føler det samme

mai 26 2017 - 18:49
Jeg har ikke akkurat hatt hell i kjærlighet så vet godt hvordan dere har det. Føler alle andre lykkes med familie og barn og har masse venner de besøker og har besøk av. Jeg har ikke hatt besøk av noen hjemme her på 8 år så ikke rart en føler seg som en raring ingen bryr seg om. Føler bare alle andre lykkes mens jeg bare misslykkes :(
Savner veldig noen seriøse å prate med om problemer og tanker. Slitt de siste åra med depresjon og litt angst spesielt sosial. Har jobb og hus så jeg bør vel ikke klage for det mange som har det værre. Har siden 1. klasse på skolen blitt gjort narr av og blitt holdt utenfor når de andre lekte og hadde moro. Sånt gjør an en har vanskelig for å stole på andre folk og forventer at de brått bare forsvinner og ikke vil ha noe men en stakkar å gjøre.
Har en par venner jeg kan drikke kaffe med men ikke prate med om problemene mine og de ville nok heller ikke forstått hva for problemer jeg sliter med.
Drømmer jo fortsatt om å finne ei en kan få en familie med men tiden renner fort ut for det å...
Om noen vil prate er greit å sende ei melding her.
Solsiden13: jeg føler veldig mye det samme som du beskriver :)
Fin helg til alle
Avatar

Hei

mai 26 2017 - 19:06
Hei fjellfinn;) Jeg hører gjerne på deg. Kanskje jeg kan hjelpe og komme md gode råd:) send meg en venneforespørsel du :)
Avatar

Re: Hvorfor er du " singel år etter år Trønder jente

mai 28 2017 - 18:21
Jeg er selv single, desverre i så lang tid at jeg faktisk har innsett at jeg er redd for å bli involvert på ny.
Jeg er ikke redd for å møte noen direkte, eller for et fohold, ansvar eller noe, men jeg er redd for at det kan en dag ta slutt, det tok slutt for meg og det har nok ikke helt kommet over på mange måter.
Jeg vet at det faktisk bare er jeg som kan bryte sikelen , men jeg er redd for det.
For de av oss som i tillegg slite med depresjoner kan dette gå mye utover hvor attraktiv man føler seg og hvor attraktiv man er.
så kommer jo alle de kriterirnr vi har, både de vi er bevisste på og de ubevisste.
Klær, utseende , penger og jobb..........

Det er her vi både finner det vi faktisk er ute etter, men aller mest er det her vi blir så kravstore at vi forblir single.

Jeg lider av tung depresjon, er meget ensom, og har vært dette så lenge at jeg ikke føler meg attraktiv, ikke gidder jeg heller fordi jeg har sunket så lavt at siden jeg ikke gidder selv, gidder i allefall ikke noen fremmede...
d blir det til en noe "slitt" stil og det er ikke attraktivt.

Avatar

Re: Hvorfor er du " singel år etter år Trønder jente

mai 28 2017 - 18:47
Hei,

Er helt enig med en som postet litt lengre opp på at takk for at det finnes en som deg :)

Kan ikke begynne å si hvor glad jeg er for å lese at noen setter ærlighet foran alt det andre crap som eksisterer i denne verden. Verden har bare blitt mer og mer selvsentrert på meg og bare MEG, du lever bare en gang YOLO og den type dritt og glemt alt det som handler om fellesskap og relasjoner.

Har selv vært single år etter år, og ser ikke lysere på verden på grunn av det og kanskje er det min egen feil å være tradisjonell og ikke være innovativ nok for det samfunnet vi lever i nå, men jeg vil heller holde på den gamle verdien for det er det jeg mener er riktigst.

Dagens media legger ut til alt folk skal skryte av hvor mange de har knull og ligget med og brutt opp med, og hadde barn med som de ikke lenger bryr seg om, det var "gøy" den tid da det var spenning. Det er som folk har en jævlig løs skrue i hode. For INGEN tenker på konsekvensene, for de vokste selv opp uten foreldre som var ordentlige eller at de vokste opp med bare mor eller far, og da er det HELT OK at mine bare får vokse opp i samme greia.

Voksne nå til dags har altfor mange løse skruer som de har gitt videre til barna sine.

Avatar

Bomannen42

mai 28 2017 - 23:08
Hei :) Sender deg en venneforespørsel :)
Avatar

Re: Hvorfor er du singel år etter år Trønder jente?

juli 13 2017 - 10:36
Man kan noen ganger lure på hva folk egentlig vil ha i en partner. Jeg føler at vi deler veldig mange verdier, basert på hva du skriver. Jeg er vel også "for snill" i de fleste tilfeller men har selvsagt også meninger om hvordan ting bør være og ikke være.

Jeg mener at alle er ansvarlig for sin egen lykke, men denne lykken klarer ikke alle (heller ikke jeg) å finne alene. Jeg blir stadig pangforelsket, men tror heller at den varige kjærligheten kommer over tid, ikke med et smell, så om man tror på at man blir forelsket på første date og at det så skal vare livet ut, tror jeg man blir skuffet.

Jeg har vært singel de siste 10 årene av ekteskapet mitt som endte i år, vi bodde som venner, men delte kun hus, barn og regninger. Det er ikke hva jeg ønsker for fremtiden. Egentlig ønsker jeg å finne meg selv igjen, man får en del psykiske sår etter et slikt ekteskap, men jeg regner med at de leges med tid og stunder.

Drømmejenta vet selv hvem hun er, hun er sikker på seg selv og hva hun vil. Hun er ingen "dott", men er flink til å prate, gi av seg selv, takle nærhet, dele tanker, tørre å åpne seg og tørre å få det samme tilbake. Jeg er en person som setter respekt og ærlighet høyt og jeg lærer begge barna mine det også. Det kan noen ganger være vondt å si sannheten, men det er som oftest mye bedre etterpå. i tillegg slipper man å gå rundt å huske på hva man har sagt...

Jeg skal sitere deg litt: "Jeg drømmer og ønsker og kjenne på den forelskelsen, samfunnet er blitt så følelse kaldt og falskt synes jeg. Friends with benefits ' som er in' nå til de single. Noe som er helt uaktuelt for min del. Trygghet og stabilitet og ekte kjærlighet er det jeg søker, hvor finner man en slik dame/jente? Som har like verdier som meg ?"

Ta gjerne kontakt, jeg har mye å gi og en del å si, og om du ikke gjør det, så har du fått enda et svar, fra en som faktisk falt litt for innlegget ditt. Det er lenge mellom hver gang man treffer på noen som tør å skrive det du skriver.
Avatar

Moderne mann

juli 21 2017 - 15:25
Hei

Jeg leste meldinga di. jeg er nok en sånn mann som ønsker en slik kvinne med din perrsonlighet og jeg er 30 år. Hvor gammel er du egentlig? Hvis du har et verdisett, så er det nok egentlig mange som tenker som deg. Flere enn du tror.
Jeg gir i hvert fall faen i slik "friends with benefits" pisspreik. Samfunnet og kulturen tar feil, den er basert på sosiale medier og selfies. Det er løgn. Mennesker er lagd for emosjonell bånd, og det at du våget å skrive viser ditt gode mot. Ikke gi opp, fortsett å prøv å være på arenaer hvor menn ferdes, så kan du med tiden til hjelp finne noen for deg. Kanskje en arena som en danseklubb eller tilsvarende, kan være et sted, hvor menn ferdes?

God helg :)
Avatar

Hei

juli 31 2017 - 21:50
Føler seg evig singel,er du nok ikke alene om nei..Har vært single ganske lenge selv jeg,og alle sier jeg er en kjekk mann..Jeg er 40 år,enn du?? Blir gjerne bedre kjent med deg om du vil..Kansje kan det lede til noe mere etterhvert....??
Til forsiden