Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvor ble alle av

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvor ble alle av

sep 2 2017 - 22:20
Merker jo godt at det ikke finnes noen. Det er lørdag. Ikke hørt fra noen såkalte venner på noen dager. Så det får meg til å lure hva de ser meg som. De er ivrige til å ta kontakt når de trenger noe. Ellers ikke. Ganske lei av å være en ting alle vil utnytte. Værste er at ensomheten blir forsterket da ingen engang sender en melding og lurer på bare det å ta en kaffe ellerno sammen. Er det liksom feil av meg og legge en felles melding på Facebook og si at jeg fjerner de som jeg mener ikke er venner?
Avatar

Re: Hvor ble alle av

sep 3 2017 - 22:02
Jeg tenker at sånne ting som å legge en slik melding ut er noe som lett slår tilbake på seg selv. Da kan det være bedre å bare fjerne folk som venn på facebook uten å si noe. Aller best er å overse dem helt, finne deg nye gleder i stedet.
Avatar

Hei

sep 4 2017 - 21:32
Har det sånn selv desverre. Facebook blir man ekstra ensom av når enkelte legger ut sosiale sammenkomster etc.å at andre får så mange likes .er en ensom sjel som faktisk har prøvd få kontakt med noen men det er nytteløst. Kutta ut bruke energi /tid på det .venner skal man ha begge veier. Kanskje de ikke vet hvordan det virkelig er for deg ?hvordan du opplever det .hadde tatt en prat om det istedenfor å skrive det på facebok; )
Til forsiden