Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forever alone

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forever alone

mai 31 2017 - 21:59
Jeg føler meg forever alone.
Jeg er 22 år, sliter med angst og kroniske sykdommer, har ingen skikkelig nære venner jeg kan åpne meg til, har alltid følt meg sykt ensom og har aldri hatt kjærester forutenom helt overflatiske forhold. Jeg sliter skikkelig med selvtillit og selvbilde og føler meg stygg selvom jeg avogtil føler meg skikkelig pen (folk sier det og). Er noen i samme båt som meg? Ensomhet? Er toget mitt gått?
Avatar

du er ikke alene

juni 1 2017 - 01:59
25 år aldri hatt en kjæreste, forhold ...ingen å kunne dele alt med. Du sier jo selv at folk sier du er skikkelig pen? - Det må da være et godt tegn? Det er særdeles ingen grunn til at toget ditt skal være gått...
Avatar

Hei :)

aug 27 2017 - 16:26
Hei jeg er en Ungdom på 21 år blir 22 nå i desember,
Jeg har og ingen venner lenger føler meg og veldig ensom, jeg er veldig omsorgsfull ovenfor alle sammen, men jeg er veldig interessert og bli bedre kjent med deg. ;)
Til forsiden