Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensomhet jeg ikke trodde eksisterte

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensomhet jeg ikke trodde eksisterte

aug 19 2017 - 14:17
Jeg er en introvert, har alltid vært det og har alltid klart meg fint alene. Tror dette er mye av grunnen til at jeg også er singel i dag. Jeg er jo sosial også til tider, besøker venner og familie, tar gjerne turen ut på kino, restaurant, byen osv. Men jeg som alltid har klart meg fint alene trodde aldri at jeg skulle føle en form for ensomhet i livet mitt, men det skjedde nylig :O

Jeg har de siste mnd bodd i lag med bror min (jeg leide ut et rom til han), og i løpet av den perioden (han bor ikke med meg nå lenger) så har jeg hatt litt angst og depresjon, har snakket litt med han om dette.
Etter han flyttet og jeg ble gjenværende helt alene, så tror jeg at jeg følte en form for ensomhet, men har aldri følt dette før. Kanskje det er pga at jeg har bodd med han en stund og blitt litt vant med det, og glad i selskap, kanskje? Jeg opplevde denne følelsen av ensomhet etter at han flyttet, og det er første gang i livet mitt at jeg har opplevd det.

Jeg har jo blitt vant med å bo for meg selv igjen, jeg trener og hører på musikk 24/7, så føler ikke noe form for ensomhet noe særlig lenger, men det må sies at jeg også snakker med folk online med mikrofon, så det er vell noe som også hjelper på kan jeg tenke meg. Jeg har vært alene i ganske mange år (er 26 år nå), kanskje ensomhet er noe som er uungåelig etter mange år alene? Jeg syns det er et interessant tema da jeg er en introvert som liker meg alene :P

Har andre opplevd noe slikt? Er det mange som også er single her i en alder over 25-30 år?

Avatar

Re

aug 19 2017 - 20:20
Kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Elsker å være alene, men samtidig så savner jeg å kunne prate med noen en gang i blant! Er 24 år gammel og singel. Ønsker selv å være singel, men ser etter en god kompis :-) Du får bare si i fra om du trenger noen å prate med!
Avatar

Re: Ensomhet jeg trodde ikke eksisterte

aug 20 2017 - 01:08
Kjekt å høre at jeg ikke er alene :) Jeg ønsker også selv å være singel, jeg har observert venner og kjente med forhold som går i oppløsning og uventede barn med stress osv.
Men har jo nære venner som har gode forhold også.

Jeg tror mest det er pga introvert delen av meg og oppveksten min som gjør at jeg fremdeles er singel, og jeg trives med det foreløpig.

Jeg har veldig få, men gode/nære venner som jeg allerede kan snakke med det meste om, men det er jo også kjekt å kjenne noen anonymt som man kan snakke helt åpent med om alt. Så du kan bare adde meg som venn hvis du vil :)

Btw, jeg deler en sang som jeg satt å hørte på en del i dag https://youtu.be/VM2GfTYdnkU
Avatar

.

aug 20 2017 - 09:20
Flere som er bekymra for meg siden jeg er 30 år og fortsatt singel. For min egen del så stressa jeg med det også i begynnelsen av tjue åra, men nå går det faktisk helt greit. Jeg liker singellivet, og kommer ikke til å aktivt jobbe for å gjøre så mye om på det. Er introvert selv, så skjønner hva du mener

Men er selvsagt tider da jeg kjenner på ensomheten, og kanskje spesielt nå når alle andre i omgangskretsen gifter seg og får unger. Men jeg slapper likevel mer av med å være singel nå enn jeg gjorde feks for ti år siden :)
Avatar

re vestlandsgutt30

aug 20 2017 - 13:10
Helt enig med deg, jeg slapper også mye mer av med å være singel nå i dag enn for noen år siden.

Men jeg hater når nære venner eller familie drar opp emnet om at de er bekymret, det er jo mitt liv og ikke deres, tenker jeg. Ingen av mine nære venner har fått barn enda, heldigvis (jeg er ikke for barn selv). To av mine nære venner har nylig giftet seg, og jeg er glad jeg slipper unna foreløpig, for bryllup virker så stress :O Jeg er en introvert som stresser lett, så jeg unngår alt som er stress, og bryllup virker jo så stress... så mye arbeid bare for å gifte seg å vise alle at man elsker hverandre i stedet for å bare være sammen..

Nei det er herligt å være singel :) Håper jo at jeg en dag treffer ei som er ganske lik meg selv da, men det er jo mer en drøm enn realitet :P
Avatar

..

sep 6 2017 - 00:53
Trives også best singel, men nå har jo jeg en datter på 12år og allerede vært gift og skilt ^^
Fylte nylig 32, og ja kan bekrefte at bryllup er stress, spesielt når mannfolket hadde ei på si etter 3 års ekteskap..
Vi var sammen i 13år, så følte nesten jeg kasta bort "ungdommen" på ingenting.
Men har jo ei datter jeg forguder <3

Har en god kamerat som stiller opp uansett hva det skulle være og det går begge veier, han er en gamer og har sjeldent tid til venner å sånt men stiller alltid opp for meg :)
Har vært heldig der..
Så stress det gidder vi ikke, kommer den rette så kommer den rette ^^
Til forsiden