Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom, student og ikke noe nettverk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom, student og ikke noe nettverk

sep 5 2017 - 19:50
Jeg er ei jente på 22 år. Studerer ved uia, og liker studiet godt. Har flott familie, men mangler dessverre vennskap og noen å være med.

Jeg selv er veldig interessert i andre, omsorgsfull, bryr meg om andre, er en god lytter og har en del erfaring/kurs innen lignende yrker (blant annet jobber jeg som doula for kvinner som har diverse vansker med svangerskap og fødsel)

Vet ikke helt hvor jeg vil med innlegget, har jo mange rundt meg, men ingen jeg kan kalle... Min venn. Som jeg kan fortelle alt til, ei som kan muntre meg opp, men samtidig ei jeg også kan muntre opp og tørke tårer og tilbringe tid med.
Avatar

♥️♥️♥️

sep 5 2017 - 22:10
Eg er her. Eg og har det vanskelig med venner. Kanskje vi kunne blitt bedre kjent?
Eg veit du er litte gran eldre då, men... vi kan jo klare å snakke med kvarandre sjølv om♥️
Hilsen jente 14 år
Avatar

Hei

sep 12 2017 - 17:07
Hei Kine, jeg forstår det sånn at du ser for det meste etter jenter. Jeg er litt i samme situasjon som deg, og ville bare si at hvis du vil snakke, så vil jeg veldig gjerne det. Bare legg meg til.

Fredrik92
Til forsiden