Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom student (22) søker venninner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom student (22) søker venninner

aug 15 2017 - 19:21
Jeg er en jente på 22 år som studerer i Oslo og som dessverre ikke har klart å skaffe ordentlige venner i løpet av de par årene jeg har bodd her. På grunn av mye stress knyttet til et krevende studie og mye alenetid har jeg i det siste begynt å slite med angst og depresjon og ønsker nå å bryte det negative mønsteret og bli kjent med folk og få venninner jeg kan finne på ting med.

Jeg vil beskrive meg selv som noe sjenert, men pålitelig, kreativ og med humoristisk sans. Interessene mine er tegning, make-up, musikk og dataspill, men jeg ønsker også å begynne å trene og leter da etter en mulig trenings/tur-venninne. Skriv gjerne om du er i lignende situasjon. :)
Avatar

:)

sep 10 2017 - 10:40
send meg gjerne en pm
Avatar

Hei

sep 12 2017 - 17:03
Hei, jeg er akkurat i samme situasjon som deg. Har ikke helt klart å knekke denne koden med å finne seg venner i Oslo. Hvis du har lyst, så kan du jo legge meg til, så kan vi snakkes!

Fredrik92
Avatar

Hei

sep 21 2017 - 19:43
Nettopp begynt på nytt studie og føler meg veldig i samme situasjon. Bare å sende en medling :)
Avatar

:)

okt 6 2017 - 03:41
Hei! Nå vet jeg ikke om du ennå trenger venninner eller noen, men jeg befinner meg i bergen.. er ett år yngre enn deg, men gjerne lyst til å bli kjent med deg.
Avatar

Re: Ensom student (22) søker venninner

okt 10 2017 - 21:34
Hva studerer du? :)
Til forsiden