Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom på skolen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom på skolen

aug 20 2017 - 15:55
Hei..
Går nå i VG2, og har ingen venner på skolen. Har ikke hatt venner siden ungdomskolen. Sliter med angst, i tillegg til at jeg er veldig sjenert. Med andre ord blir jeg ikke lett kjent med andre. Jeg sitter alene i timene, friminuttene og det som er. Er lei av å ha det slik, jeg vil jo egentlig være sosial!
Men har egentlig innsett at jeg ikke kommer til å få venner, så leter etter andre løsninger. Vil egentlig ikke ha noen form for hjelp, og gruer for å oppsøke den, men tror det er nødvendig. Hva kan helsesøster, rådgiver osv. gjøre for meg? Kan jeg få spesialundervisning eller lignende? Jeg er flink faglig, men takler ikke ensomheten lenger..
Avatar

Re: Ensomhet på skolen

aug 20 2017 - 18:55
Uff, jeg skjønner veldig godt hva du snakker om. Har det på samme måte.. er ekstremt ensom. Når jeg ser Vg2 elever eller andre generelt går jeg bort til dem og er med dem i friminuttene. Hvis ikke jeg hadde vært så sliten som jeg er, hadde jeg skrevet mer. Går i 1STB på vgs (som om det er viktig liksom)
Avatar

Re: Ensom på skolen

aug 20 2017 - 21:19
Tror ikke helsesøster kan hjelpe deg så mye, men du kan jo prate om det med henne. Og spesialundervisning hjelper jo ikke på det sosiale? Eneste tipset jeg kan gi deg er å prøve å finne ut hvem andre på skolen din kan være i samme situasjon? Er det noen du ser på skolen som også sitter en del alene? Samme om det er jenter eller gutter, bare gå bort og sett deg ned der i friminuttene og slå av en prat? :)

Evt. så kan du søke etter en nettside som skoleelevene bruker til å chatte på, så kan du anonymt komme i kontakt med noen der kanskje, så lenge du holder deg anonym og åpner deg med de du chatter med.

Håper du finner ut av det :)
Til forsiden