Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom på en måte

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom på en måte

des 27 2017 - 20:40
Uff, vet ikke hvordan jeg skal skrive dette siden det er en så komplisert ting, så applaus til de som i det hele tatt skjønner noe.

Hei. Jeg er en jente på 18 som sliter med å være veldig sjenert og innesluttet. Jeg har også en form for sosial angst og kan bli fort deprimert. Jeg har et par få venner, men liksom noen ganger bare føles det som jeg ikke har venner.

Disse vennene mine er veldig sosial, utadvendt og mennesker som elsker å snakke og være spontane. De blir fort kjent med andre mennesker og blir gode venner med dem Dette er noe jeg ikke klarer i forhold til personligheten min, hva jeg tenker om meg selv og hva jeg egentlig har å tilby. Så de har felles venner for seg selv, som de har klart å bli gode venner med.

Jeg er jo i den festglade-alderen, der folk drar mye på vors, fest og byn. Det skjer ofte slik at de fleste av vennene mine er på et eller annet, vors eller fest og så byn sammen for de er invitert og de er sammen osv. Mens jeg sitter hjemme, kjeder meg som faen og er ikke noe form for sosial.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, og jeg blir fort veldig deprimert av dette, siden jeg har lett for å tenke at venner ikke liker meg.

Jeg vet liksom det at jeg må leve livet, og jeg må gjøre ting selv osv. osv. men det er bare så vanskelig. Jeg klarer ikke trenge meg på, og spørre om å bli med på noe, og later liksom at ting er greit etterpå. Jeg vil ikke være innpåsliten, jeg vil bare være med og oppleve.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Unnskyld, måtte bare skrive dette siden de fleste vennene mine er ute og spiser og feirer en av venninenne mine mens jeg sitter her.
Avatar

Re: Ensom på en måte

des 27 2017 - 20:51
Hei, sendte deg en melding. Slet med det samme i den alderen jeg.
Avatar

^^

des 27 2017 - 22:36
Slik vi har det i vårt samfunn, er det et ekstremt stort press på drikking, festing og by turer. Selv om dette er langt ifra noe som passer for alle er det noe som forventes at alle liker, som kan bli utrolig frustrerende i lengden :/

Det aller beste som finnes, er utadvente, glade venner, som ikke har problemer med å dra ut på byen, bli kjent med nye, eller kaste seg med på en fest de akkurat har hørt om. Og det som er flott med disse, er at de som oftest synes det bare er koselig, hvis man viser interesse, og et ønske om å være med de :)
Så hvis du vil med ut, og hvis du ikke vil kun bli sittende hjemme, spør dem noen spørsmål om når de tenker å dra ut neste gang.
- "Skal dere ut i helgen? Så kult, tenker jeg slenger meg på, har ikke festet på en stund"
De fleste utadvente vil bare se på det som koselig og flott at du vil med ut med de :) De er jo tross alt vennene dine ^^

PS: Bare å sende en mld hvis du kunne tenke deg å snakke en gang :)
Avatar

Hvis du ønsker

des 29 2017 - 23:26
Noen å snakke med så ikke vær redd for å ta kontakt :) sende mld
Avatar

Re: Ensom på en måte

jan 28 2018 - 00:17
Ouf kjenner meg litt igjen
Til forsiden