Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Avlyser/holder ikke avtaler

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Avlyser/holder ikke avtaler

juli 21 2015 - 21:00
Det er en stund siden jeg har vært innom her nå, men som ting har skjedd veldig ofte det siste året så har jeg falt inn i en liten depresjons periode av enshomhet..

Ettersom alle sier at jeg er en veldig hyggelig og posistiv kar så regner jeg med at jeg er det (om ikke alle lyver til meg). Likevel så er det nesten umulig å få venner for meg..

La meg gjøre om det, *få noen venner som faktisk er venner og ikke bare et navn på facebook lista*.

Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, Mange kaller meg utgående, men jeg vil ikke si jeg er for utgående heller. Jeg føler det er som folk ser meg og tenker "han virker grei, men ikke noen jeg ville vært med alene".

Veldig ofte når jeg ha spurt noen om de vil finne på noe og de sier ja, så er det ett eller annet som får dem til å avlyse i siste liten. Dette hadde vært greit hadde det vært en person som det skjedde ofte med, men når plutselig nesten alle jeg spør gjør det, så må vel noe være galt?

Det som kanskje har overasket meg mest med akkuratt den situasjonen er denne siden og.

Noen har kanskje sett at jeg har laget noen arrangemanter som "bli-kjen-middag-bergen" og lignende. Mange har meldt seg på, i hvertfall den andre gangen, men på selve dagen så kom det nesten ingen. Jeg vet at mange har det vanskelig her, men hvis du er ensom så bør du i hvertfall prøve å komme på ett arrangemant for andre ensomme for å bli bedre kjent med folk?

Nå lar jeg kanskje noen av mine erfaring gå ut på denne siden, men jeg synes fortsatt det er ett viktig tema og ta opp!

Hva er det jeg gjør galt? Hvorfor vil ingen være med meg?
Avatar

Re: Avlyser/holder ikke avtaler

juli 23 2015 - 01:12
Kudos for at du tar initiativ, det tar jeg av meg hatten for!

Det har helt sikkert ikke noe med deg å gjøre, at folk avlyser/ikke dukker opp. Men jeg skjønner at det kan føles sånn. Både skuffende og trist..Og det er dårlig gjort av folk å ikke stille opp når de har sagt ja først. Virkelig dårlig gjort.

Men men, folk gjør som de vil.

Kanskje det er lettere å treffe folk hvis man deltar i en felles aktivitet? Det å "bare" treffes fordi man er ensom eller alene, kan vel bli litt i skumleste laget, eller? Det jeg mener er at det kan bli litt anstrengt (?). Men det er kanskje bare meg..

Men hatten av.
Avatar

Re: Avlyser/holder ikke avtaler

juli 27 2015 - 15:56
Absolutt ingenting med deg å gjøre. Var med begge gangene (du vet hvem jeg er). Sliter selv veldig mye med angst og depresjon og har lett for å isolere meg. Tror det er mange her som har det på den måten. Så du må hvertfall ikke tenke at det er deg. Du er en fin fyr og det var stort av deg å samle folk til en kveld ute.
Avatar

hei

okt 12 2015 - 17:02
jeg bor i Bergen kommune og vi kan godt møtes. Det er helt i orden:)
Til forsiden