Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

er jeg deprimert?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

er jeg deprimert?

des 4 2017 - 21:50
kan det være jeg lider av depresjoner,?
Alle som kjenner meg , kjenner meg som en glad jente som alltid ler og hjelper andre men det siste året har jeg forandret meg. ikke fysisk men psykisk. ingen vet noe om det.

Jeg er sliten hele tiden og alt jeg gjør virker som om det er håpløst. ting som jeg elsker er ikke gøy lenger og jeg orker ikke gå ut og være med venner, selv mine aller beste venner. jeg gruer meg til sosiale sammenkomster. Jeg vil bare ligge inne hele dagen og ikke gjøre noe. Jeg får ikke sove fordi jeg ligger oppe og tenker på alle tingene jeg skulle ha fått gjort.

Skole er et ork for meg akkurat nå , jeg klarer ikke fokusere. Alle har store forventninger til meg og jeg vil oppnå dem. jeg har gode karakterer og sånn , men jeg føler de er på vei ned fordi jeg ikke orker å øve eller gjøre lekser osv.

Jeg er ofte lei meg og tenker at det kanskje var bedre om jeg aldri bare ble født. alt virker håpløst og jeg klarer ikke fokusere eller finne glede i nesten noenting . noen dager våkner jeg å tenker at dette er en bra dag , men på to sekund kan jeg bare bli så nedenfor at jeg ikke klarer å snakke. Jeg er ofte nedenfor i lengre perioder , som varer i rundt en uke eller to men kan vare opp til i en hel måned, dette har foregått siden februar nå.


Hva skal jeg gjøre? er jeg deprimert?
Hilsen jente 02
(visst du går gjennom det samme , slå gjerne av en prat med meg, jeg kunne trengt å snakke med noen)
Avatar

Re: er jeg deprimert?

des 4 2017 - 23:10
Det høres veldig ut som en depresjon ja. Jeg og er kjent som en gladjente som får til mye og er skikkelig positiv, samtidig som jeg har konstatert moderat til alvorlig grad av depresjon. Det kan være en overlevelsesstrategi, og selv om du definitivt skal holde fast ved den, vil jeg anbefale deg å snakke med noen, kanskje helsesøster? Ikke hold ting for deg selv, men prat om Det, det hjelper!
Til forsiden