Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Svangerskapsdepresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Svangerskapsdepresjon

des 4 2017 - 14:42
Hei, er det andre som strever med svangerskapsdepresjon? Jeg har et barn på 3 mnd og strever veldig med nedstemthet. Ganske slitsomt, for alle andre jeg kjenner med baby forteller at de koser seg gløgg
Avatar

Re: Svangerskapsdepresjon

des 9 2017 - 11:48
Fruen sliter med dette... Og hun reagerte med å dra fra meg og tok med seg barnet vårt, nektet meg å møte han og skifte navnet hans uten å si fra til meg. Vi skal nå separere oss. Alt fordi hun ikke vil se hun sliter med depresjon.
Avatar

Re: Svangerskapsdepresjon

des 11 2017 - 09:30
Har du snakket med helsesøster om det? Det er viktig at du får hjelp til det. Men det fine er at det mest sannsynlig vil gå over etter hvert. Folk som "koser seg gløgg" med baby er heldige, de har ikke hatt unger med kolikk eller allergier som har skreket 2/3 av døgnet, de har ikke hatt komplikasjoner som følge av svangerskap/fødsel (f.eks blodpropper i hele kroppen..).

Det er ikke noe galt i å være nedstemt, og du er klar over det, så du kan snakke med helsesøster. Det er utrolig mange som opplever akkurat det, så du er ikke alene om det.
Avatar

Re: Svangerskapsdepresjon

des 11 2017 - 17:32
Så bra at du klarer å si høyt at du er deprimert. Da har du kommet langt bare med det. Neste skritt er at du sier ifra til f.eks helsesøster-som er nevnt over her. Det er lurt å ta tak i det så tidlig som mulig,så det ikke blir verre.

Jeg hadde også depresjon etter fødsel av barn nr to. Men jeg skjønte det ikke da. Og fikk heller ikke hjelp. Mesteparten av den tiden er nå svart-husker den ikke.

Tror helsesøstrene kan mer om temaet i dag enn den gang. Håper du får god hjelp. Ønsker deg lykke til!

Varm hilsen
Til forsiden