Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliter med seriøse selvmordsplaner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliter med seriøse selvmordsplaner

juni 12 2018 - 17:33
dette er kopi av meldingen jeg sendte inn til sidetmedord.

Hallo, vet ikke hvor jeg skal begynne. det var bare såvidt jeg turte å skrive her og jeg tør ikke å ringe nødhjelp heller. Jeg har brukt noen dager nå på å lært meg hvordan å knyte en "noose" og lest på mest effektive måter å ta livet sitt på. jeg føler rett og slett ikke at jeg har noen grunn til å være her lengre. jeg føler meg ensom og udugelig ut og vet at hvis jeg ikke får hjelp snart så begår jeg selvmord. jeg er på det stadiget at hvis jeg har hatt et våpen i handa nå så tror jeg at jeg har skutt meg selv uten problem. dette er ikke en "spontan" avgjørelse. jeg har allerede nesten tatt livet mitt flere ganger siden jeg var 14 år (er 18 nå), og tenker/planlegger på det veldig ofte. noen uker hver dag. men plutselig innimellom har jeg perioder der jeg ikke oppfører meg som "normalt" da jeg blir veldig ambisiøs, optimistisk og er i et over gjennomsnittlig bra humør, da føles det ut som at jeg er i en boble og jeg kjenner ikke meg selv igjen. disse periodene kan vare 1 uke eller flere.
beklager for eventuelle skrivefeil, har ikke lyst å lese gjennom alt på nytt
Avatar

Hei

juni 12 2018 - 18:52
Det kan høres ut som om du har bipolar lidelse. Oppsøk fastlegen din som kan sette deg i kontakt med nærmeste psykiatriske helsetjeneste.
Avatar

Hallo

juni 12 2018 - 20:10
Kan eg prøva å få deg på andre tanker. Legg meg gjerne til som venn så kan me meldast ?
Om ikkje kan eg nemna kva eg kan hjelpa deg med.
Til forsiden