Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg hater depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg hater depresjon

okt 17 2017 - 00:38
Jeg hater å tenke på at jeg har hatt mennesker rundt meg som har presset meg ned i grusen.

Kan noen fortelle meg veien ut?

Jeg hater at livet har gitt meg en slik måte å leve på, jeg vil ikke leve slik.. jeg tar avstand fra familien og hele livet, og ønsker helst at jeg skulle dø, for ikke å være en last på alle andre, både familien og samfunnet,

Men egentlig har jeg mye å gi.

Det er så vanskelig å sortére tankene...

Håper noen bare kan gi litt veiledning - Tusen takk, i så fall.
Avatar

Hei

okt 24 2017 - 13:33
Har du vurdert å finne noen du kan prate med
Du burde ta en ordentlig rengjøring av tanker og følelser
Avatar

Takk

des 2 2017 - 03:54
Skulle bare ønske jeg traff noen med evnene til å hjelpe meg med å sortére ut alt. Takk.
Avatar

Re: Jeg hater depresjon

des 2 2017 - 10:09
En ting som er noe herk med det er at ingen andre egentlig kan gjøre noe som helst. Du er nødt til å gjøre hele jobben og komme ut av det selv. Men, man kan få støtte på veien og forståelse fra andre som har erfaringer. Det hjelper litt med å ikke føle seg helt som den eneste i verden. Til tider så blir det liksom altfor mye og man ville helst bare at en hånd skulle komme inn og dra en ut av det hele.

For min egen del føler jeg meg vel ikke deprimert lenger. Ting er ikke så enkelt, men har vel lært å leve med det til en viss grad. Jobber fortsatt med å finne meg sjæl også. Har måttet slipe vekk mye tro for å få vite over tid og det føles mang en gang at det ikke kommer noen vei. Likevel, man har kommet veldig langt i forhold til hvor en var for eksempel for 5 år siden.

En ting som er vesentlig er å kutte ut sammenligningen med andre. Det fungerer ikke. Det handler om å jobbe med å bli bedre kjent og akseptere seg selv fullt ut for den man er og ikke prøve lenger å være et eller annet slags ideal som er uoppnåelig.
Til forsiden