Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ingen grunn til å være deprimert

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ingen grunn til å være deprimert

nov 17 2017 - 09:45
Jeg er den som har alt. Herlige barn, super snill mann, stort hus, bil og fast jobb som forøvrig er drømmejobben, likevel føler jeg meg så jævlig og tenker hele tiden at det er jo bare å takke for seg så blir alt bra. Utsiden smiler, innsiden kveles. Jeg kjenner på det at jeg har ingen grunn til å være deprimert, og vil ikke dø, men er ikke så farlig om jeg gjør det heller. Jeg fikk en nydelig baby for en noen måneder siden, så kan dette være fødselsdepresjon? Gledet meg til jul men nå orker jeg ikke tanken, og har så mye jeg vil gjøre, men kommer meg knapt ut av senga...jeg orker virkelig ikke mer!
Avatar

Re: Ingen grunn til å være deprimert

nov 24 2017 - 23:41
Har du sjekket deg for vitaminmangel? Mangel på bla. D-vitamin er relativt vanlig og kan gi depresjonssymptomer. Lavt stoffskifte kan også gi lignende symptomer.

Til forsiden