Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har det vanskelig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har det vanskelig

nov 10 2017 - 01:53
Akkurat nå har jeg mest lyst til å avslutte livet.

Livet er for vanskelig å bære.

Det er ingen som føler empati meg meg.. men jeg føler empati med alle andre.

Livet er svært tøft å leve nå.

Døden synes nær........Hei.
Leit å se at du har det så tøft nå. Oppfordrer deg til å ringe Hjelpetelefonen 116 123, så du kan få noen å prate med i natten.

Hilsen
Administrator
Avatar

Du er langt fra alene

nov 10 2017 - 22:15
Når jeg leser ordene dine, er det som om jeg kunne ha skrevet det selv.. har hatt det slik lenge nå.
Avatar

Re: Har det vanskelig

des 2 2017 - 03:35
Har det fremdeles vanskelig, min venn. Jeg har ikke lyst til å leve lenger.

Takk for ditt svar uansett, jeg setter pris på det. Alt varmer.
Avatar

Re: Har det vanskelig

des 22 2017 - 01:12
Jeg og.
Avatar

Re: Har det vanskelig

des 22 2017 - 01:18
alt går vel bra til slutt uansett. livet er et helvete men når alt kommer til alt er det jo alt du har:)
og du har tydligvis litt håp igjen siden du tar det bryet med å skrive det her, så noe gnist må du ha igjen:):)
Avatar

Re: Har det vanskelig

des 24 2017 - 14:52
Sitter selv med de tankene og grunnen til at jeg ikke gjort slutt på det er mine elskede hunder. Klem fra meg!
Avatar

Livet ER vanskelig å bære

des 25 2017 - 20:54
Noen ganger er alt mørkt og da er det vanskelig å se alt det fine med livet. Jeg trodde lenge at livet enten bare var håpløst og at livet ikke var verdt å leve. Hver dag, i en evighet sto jeg opp og det eneste jeg gledet meg til den dagen var å kunne sove og glemme. At jeg ikke hadde lov til å være glad fordi jeg ønsket å dø. At om jeg ville dø så fikk jeg ikke lov til å være glad igjen, det var bestemt liksom. Hver lille glede ble avfeid av at livet ikke har godt nok og at jeg aldri kom til å bli god nok og om ikke alt ble perfekt så kunne det bare være. Jeg hadde bestemt at jeg ikke hadde livets rett fordi jeg var så lei helev tiden og fordi det gjorde andre rundt meg leie og. Jeg følte meg som en byrde, som et lite krapyl, som en snegle under skoen. Noen ganger føler jeg meg slik ennå...

Hvert skritt så tungt å gå, hver tanke negativ. Jeg følte meg for et forferdelig menneske, uten grunn, for jeg hadde ikke gjort noe galt annet enn å være lei meg. Alle disse ordene om at alt ordner seg til slutt og at det alltid finnes noe godt i noe feide jeg bort. Livet var håpløst, det var den eneste sannheten for meg. Alt var kjipt, ingen ting gikk bra, dagene kom og dagene gikk uten noe særlig innhold. Og så skjedde det, noen nær meg døde, alle visste det var selvmord. Plutselig skjedde det, fra en dag til en annen så var ikke den personen mer. Det var som om det gikk en sky over alle oss som brydde oss, som fikk beine slått under oss og som aldri fikk sagt en gang til at vi var glad i personen. Kirken var slappfull, men det var så utrolig tomt rundt oss. Forsikringen om at min venn var hos Gud var ikke en trøst det gjorde meg sint. Min båt er så liten... Jord. Det finnes ingenting så meningsløst som å ta sitt egent liv. Ingenting blir bedre. Alt blir verre.

Vær så snill å la folk slippe å gå igjennom det verste som kan skje i et liv. Det blir bedre, tiden gjør at vonde opplevelser glir inn i bakgrunnen. Det er ingenting som blir bedre for noen som helst om du begår selvmord, aller minst for deg, for du gir opp muligheten til at ting skal gå bedre. Hvorfor? Hva er det som gjør at ingenting blir bra igjen? Du er ingen byrde, men om du begår selvmord så blir du det. Du knuser hjerter og du sårer kun de som er glade i deg, som bryr seg, som ønsker å være der for deg og hjelpe deg igjennom vanskelige tider. Vi bryr oss. Vi vil alltid bry oss.
Avatar

Re: Har det vanskelig

des 29 2017 - 01:48
Livet er ikke enkelt. Bare å sende en melding om du trenger snakke. I'm all ears
Til forsiden