Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Et steg til..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Et steg til..

nov 11 2017 - 12:16
Sliten, lei, ensom, utrolige smerter.. Dette har vært hverdagen i mange år nå. Det eneste som holder meg tilbake fra å ta det siste steget ut i mørket er min datter. Hadde jeg ikke hatt henne, hadde jeg nok blitt borte for lenge siden. Jeg har hatt det slik lenge,men nå.. er det værre en på tiår..
Avatar

Mørkets kraft

nov 12 2017 - 21:35
Hei!

Takk for at du deler dette med oss. Jeg skjønner at det er vanskelig å leve i det helvetet du beskriver, og at du lokkes mot mørket. Jeg synes også det er flott å høre at du verdsetter datteren din så høyt, og tenker at du tar ansvaret i foreldrerollen på alvor. Det står det respekt av, og jeg håper du kan finne motivasjon som strekker utover hennes velbefinnende, til både ditt og hennes beste. Det finnes sjelden enkle løsninger, og jeg er sikker på at du har vært gjennom mye. Jeg håper allikevel at du gir deg selv en sjanse ved å gi oss en sjanse. Skriv gjerne litt mer om smertene du nevner, og kanskje vi kan hjelpe deg med å lette litt på trykket for nå. Jeg tror det er et bra sted å starte

Ikke gi opp, og ta vare på deg selv.
Avatar

prate med noen..

nov 13 2017 - 19:02
Hei! Du må bare få snakke med noen, høres ut som du er helt på kanten... skummelt at det kan få gå så langt uten at du får hjelp. Finnes det noen du kan snakke med? har du noen medisin som hjelper deg? Jeg har vært helt ned i grøfta for noen år siden og hade bare mørke tanker, følte bare at alt var helt håpløst og tok energi.Jeg hadde akkurat blitt mamma for andre gang og kjente at jeg bare må ta meg sammen og det gjorde at jeg søkte litt mer hjelp etterhvert på familesenteret. Fikk en veldig god kontakt der med psykiatrisk psykepleier som etterhvert henviste meg til vop. Man må bare ta en time i sender, prøv at ikke tenk på alt som må ordnes osv i hverdagen... vad likte du før, hade du noen interesse du kan ta opp igjen og fremfor alt; bare kom deg ut! det hjelpte meg massa, jeg tenkte ikke så mye uten bare gav meg ut uansett vær med barnevogna og tankene ble lettere! din datter er kanskje ikke så liten? hvis ho er større kan dere gå ut ilag, man trenger ikke at ha en grunn til at gå ut, man finner mye lengs med veien når man går og barna gjør det iallefall...
Jeg er isamme situasjon igjen men ikke så langt nede nå heldigvis men en del dager er bare helt forjævlig når de ktommer uten forvarsel...da bare går jeg ut et par timer uansett vær og når jeg kommer tilbake igjen er det iallefall bedre enn før jeg gikk ut!! :-) massa god bedring, du må bare få kontakt med noen.
Til forsiden