Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst etter operasjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst etter operasjon

nov 20 2017 - 21:32
Hei! Jeg er en 25 år gammel jente fra Oslo som sliter veldig for tiden. Har lenge slitt med selvmords- og angstfulle tanker osv, men det hele tok en ny vending da jeg opererte meg for noen måneder siden. Rett etter operasjonen hadde jeg mer eller mindre panikk i to uker. Slet med å spise, sove, tenke positivt, slappe av, konsentrere meg. Kan med hånden på hjertet si at det er noe av det værste jeg har opplevd. Etter de to ukene ble det bedre, men har fortsatt dager hvor jeg er så langt nede at jeg bare har lyst til å dø. Dette er en stor påkjenning for alle rundt meg og jeg føler de hadde hatt det så mye bedre uten meg. Er det noen som har opplevd noe liknende? Jeg er helt rådvill og vet ikke hvordan jeg skal komme meg ut av dette
Avatar

Re: Angst etter operasjon

nov 23 2017 - 11:14
Hei! Har ikke hatt det helt likt, men kjenner igjen følelsen av å være til bry for andre.. Jeg har opplevd at det for det meste bare er mine egne tanker som får meg til å føle meg til bry, og at folk bryr seg mer enn man aner! Det er bare ikke alltid det kommer direkte fram, ellers så har jeg valgt å se forbi det og holdt fast på tanken om at jeg er til bry.
Jeg synes det hjelper å forestille meg at rollene var byttet om og noen i min nærmeste familie/venner slet/var langt nede. Jeg hadde ikke synes de var til bry eller var krevende selv om de slet, men jeg kan se for meg at det hadde vært vanskelig å formidle at jeg bryr meg til dem.

Har du prøvd å søke hjelp hos psykolog eller lignende? Kanskje det ville gitt deg hjelp til å få det bedre!

Til forsiden