Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

symptomer fra hjertet.. Håper dette hjelper dere like godt som det har hjulpet meg! <3

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

symptomer fra hjertet.. Håper dette hjelper dere like godt som det har hjulpet meg! <3

mars 21 2017 - 10:47
Hei alle sammen.
Jeg ønsker å dele noe med dere som absolutt uten tvil har hjulpet meg.
Jeg syns kanskje det er litt rart at det har hjulpet, men det spiller i grunn liten rolle. poenget er at det har hjulpet og derfor ønsker jeg å dele dette med dere.
Altså, jeg har i over et år slitt med symptomer fra hjertet. Dette har mildt sagt skremt "livet" av meg. Jeg har vært så syk, så redd, så plaget. Jeg har vært helt sikker på at det har handlet om hjertesykdom. Jeg har vært undersøkt, hatt en lang og god samtale med kardiolog, blitt tett og godt oppfulgt av fastlege og i tillegg hatt samtaler med psykolog. Alle disse har ment at mine symptomer er ufarlige, jeg er helt frisk. Uansett hvor mye de har stått på sitt, så har jeg fremdeles tvilt. tvilen som har ligget og murret i bakhodet har vært nok til å utløse mer ekstraslag/urytme på hjertet som igjen har ført til mer redsel osv osv... Så... Hva skjedde?
Jo....
Jeg kom helt tilfeldig over en video på youtube (internett kan være en fantastisk ting).. En kardiolog fra York. Hva er så spesielt med han? jo... Han er ekstremt interessert i oss med ufarlige "hjerteforstyrrelser/plager". Han forsker, han undersøker, han leter etter sammenhenger, han forklarer GRUNDIG og LETT FORSTÅELIG :-)
Jeg får ikke forklart godt nok her hvor mye hans videoer har hjulpet meg, men etter at jeg såg flere av hans videoer, de som er rettet mot etopic heart beats, så er ikke dagene mine til å kjenne igjen. det er helt utrolig, men absolutt sant.
På 3 uker nå, siden jeg såg hans videoer, så har ting skjedd i en rekord fart. Fra å ha helt livshemmende ekstraslag (maaaange) hver eneste dag, til å kanskje ha noen få på en dårlig dag. Jeg ønsker så veldig og anbefale dette til dere som er i samme båt. ta dere tid til å se de som omhandler etopic heart beats. Jeg håper virkelig det hjelper dere like mye som det har hjulpet meg. les gjerne også noen av kommentarene som ligger under videoene, så vil dere se hvor mange mennesker som er uhyre plaget av dette. Min situasjon etter hans videoer:
Jeg har ikke lenger 100/200/300 slike slag om dagen. Jeg har de fortsatt innemellom, men i vesentlig mindre grad. noen dager har jeg litt flere enn andre dager, men det kan ikke sammenlignes med slik det var før.
Dere har sikkert alle hørt "bare slutt å være redd dem, så vil de gå over". Jeg har virkelig prøvd i over ett år å ikke være redd dem. jeg har tilogmed innbilt meg at jeg faktisk ikke er redd dem, men det har vist seg at tvilen har ligget i bakhodet og murret likevel. jeg har altså trodd jeg ikke har vært redd dem, derfor ikke forstått hvorfor de fortsatt kommer, det har igjen skapt redsel, og igjen flere uregelmessigheter. Etter kardiologen i York (jeg har tilogmed chattet med han), så har han klart å overbevise enhver tvil jeg hadde om at dette er ufarlig. Og det som er mest iøynefallende er jo at jeg nesten ikke har ekstraslag osv. helt utrolig. det er som snuppa123 har sagt her inne før meg, du må slutte å være redd dem,og virkelig MENE DET.
Jeg legger ved hva dere kan søke på youtube:
the 4 types of heart palpitations, by york cardiology.

Dette ble et langt innlegg, men jeg håper virkelig som sagt dette kan hjelpe dere :-)
Avatar

Re: symptomer fra hjertet.. Håper dette hjelper dere like godt som det har hjulpet meg! <3

mars 21 2017 - 10:54
Ønsker å legge til:
Jeg tar magnesium.
300mg pr.dag. jeg tok 600mg pr. dag, men magen min likte ikke det noe særlig.
Jeg drikker nå koffeinfri kaffe. Ikke at jeg drakk mye vanlig kaffe før heller, kanskje 2-3 kopper.. men jeg har i allefall sluttet.
:-)
Avatar

bare en påminnelse :-)

mai 11 2017 - 21:41
Løfter dette innlegget for å kanskje hjelpe flere der ute :-)
Avatar

Takk

juli 9 2017 - 23:40
Ville bare si tusentakk for at du delte dette!!
Til forsiden