Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

sosial angst og tinder

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

sosial angst og tinder

juni 19 2017 - 19:55
Hei! Er ei jente på 20 år med sosial angst. Jeg skal på en tinder date i morgen, noe som er nytt for meg. Har aldri vært på "date" i det hele tatt før. Er så nervøs over hva han kommer til å tenke om meg og har helt utrolig sterke angst symptomer akkurat nå pga alle tankene som dukker opp. Har utrolig lyst til å bli kjent med nye mennesker (og forhåpentligvis møte potensiell kjæreste), så tenkte tinder var en god ide for meg siden jeg har problemer med å bli kjent med mennesker generelt.

Jeg har så lyst til å komme meg gjennom denne daten, men er så redd for så mange ting.. Er også jomfru og er redd for at hans intensjon egentlig bare er å få meg i seng. Når jeg egentlig bare vil bli kjent i første omgang. Heldigvis har vi bare planlagt å møtes ute "in public".

Noen tips for hvordan man holder seg rolig og klarer å slappe av og være seg selv på en slik date? (eller andre erfaringer fra dere med sosial angst der ute?)
Avatar

Re: sosial angst og tinder

juni 19 2017 - 20:50
HEi, jeg har ikke sosial angst men jeg tenker kanskje ærlighet er viktig! Du trenger ikke fortelle at du har sosial angst, men du kan jo fortelle at du er nervøs og synes det er vanskelig å bli kjent med mennesker? Jeg synes ofte det er litt greit å si at jeg er nervøs, da er den andre parten klar over det og kan ta hensyn. Forhåpentligvis slapper du av litt mer litt ut i daten. Om han er en sympatisk person vil han kanskje lede samtalen i starten og så flyter det lettere etterhvert.

Utrolig tøft av deg å laste ned tinder og dra på date! Håper det blir ordentlig trivelig!
Avatar

Re: sosial angst og tinder

juni 19 2017 - 21:29
Innlegget er ulest.
@Snøhviit:

Tusen takk for tips :) Skal tenke på det du sa.
Avatar

Hei

juni 19 2017 - 23:14
Som personen over nevnte så er ærlighet veldig viktig. Jeg har sosial angst og her om dagen var jeg på jobb intervju og kort fortalt så er dette de tingene som jeg gjorde for å lette litt på den sosiale angsten:

-Tenkte at intervjuet er likegyldig, at JEG var en viktig person, IKKE personen som intervjuet meg. ( Da jeg har lav selvtillit)
-Hadde på kler som dekket kroppen min godt (Da jeg rødmer fort og det ikke syns like godt da)
-Hadde med på et løst armbånd og klokke ( Da jeg fort skjelver av nervøsitet og trenger noe å fikle med så det ikke syns)
-Hadde med vannflaske (Når jeg skulle svare på spm og var altfor sjelven i stemmen til å snakke tok jeg meg en slurk av vannet og sa ''Beklager, jeg har nettopp hatt halsbetennelse så stemmen min er fremdeles litt dårlig)
-Hadde planlagt svar på forhond som kunne funke til ethvert spm i tilfelle jeg fikk hjerne teppe

Fks: Hva er en god sjef for deg? Hva mener du er en bra arbeidsplass? Hvordan blir du motiver)

Svar: En god sjef: En god sjef er en sjef jeg føler meg trygg på, som er rettferdig og som kommuniserer godt med de annsatte og som generelt kan le og snakke med

Svar: En bra arbeidsplass: En bra arbeidsplass er et sted hvor jeg føler det er trygt å være, hvor jeg jobber med mennesker som motiverer meg, som er rettferdige med hverandre iforhold til hva som helst, og til slutt mennesker som kommuniserer godt med hverandre som man kan snakke og le med i pausen

Vet ikke om det var så mye til hjelp for deg egentlig.. hehe men prøver :D
Avatar

Re: sosial angst og tinder

juni 20 2017 - 21:44
Håper daten gikk bra!
Til forsiden