Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

prikking i fjeset/nesen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

prikking i fjeset/nesen

sep 1 2017 - 19:32
Jeg har i halvannen uke hatt parestesier (prikking) i nesen og deler av fjeset i varierende grad. Dette kom i forbindelse med oppløpet til oppstart i en ny og spennende jobb som krever en del faglig kompetanse fra meg. Jeg fikk jobben som en av over 150 søkere, så er meget fornøyd med det. Problemet er at jeg nå stresser med denne prikkingen i huden i fjeset/nesen, og det tar mye oppmerksomhet! Er det flere som opplever det samme eller har erfaring med det? Noe som hjelper for å få det bort? Er nok rimelig anspent i nakke på grunn av tung styrketrening med tung vektstang på nakken, men er godt vant til slik trening. 

Nå har jeg surfet litt på nett og sett at slike parestesier er meget typisk ved angst. Derfor lurer jeg på om flere opplever det samme, selv når man tilsynelatende er rolig. 

Jeg setter pris på å høre andres erfaringer :)


Avatar

Hei

sep 1 2017 - 20:18
Kan vere at den prikkingen er stressrelatert. Det er også viktig å fokusere på pusten,hvordan puster du i ulike situasjoner.
Gratulerer med ny jobb og passpå å ikke slite deg ut. Kanskje trening og aktiviteter må vike litt for at du må kvile kroppen og gå ned i turtall. En lett gåtur før leggetid er bra.
Avatar

takk for svar :)

sep 1 2017 - 21:12
Joda, jeg tenker det kan være smart å roe ned, mem det er som regel lettere sagt enn gjort. En god spasertur får jeg som regel daglig med mine skjønne hunder. Det hjelper alltid!
Til forsiden