Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ferie eller ikke?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ferie eller ikke?

feb 23 2017 - 19:16
Har tenkt lenge på at jeg har lyst å reise på en liten hotell ferie alene. Det er snakk om 2-3 netter. Men kjenner at jeg er livredd for å gjøre det. En del av meg sier at jeg må gjøre det enn annen sier ikke gjør det i det hele.

Er ikke det at jeg vil reise langt bort fra hjemme heller. vil bare slik at jeg kan føle at jeg har ferie. der jeg kan koble fra alt som heter jobb og hjem.

Vet ikke om andre har det sånt.. Har valgt ut en by der jeg har vært mange ganger før. så er litt kjendt med byen, men det å reise alene utfordrer meg litt da jeg selv må finne på ting å gjøre. kjenner at jeg ikke har kontroll på kå som skjer å kor ting er..

Er livredd for at jeg skal angre på det valget jeg gjør å får angst av det også..
noen som har forslag til hva jeg kan gjøre..
veldig dårlig forkart situasjon her.
Avatar

Alenetid i Berlin

feb 23 2017 - 20:50
Hei
Jeg reiste alene til Berlin for litt siden.
For meg var det veldig godt. Bare å kjenne på følelsen av å være litt alene og få gjør hva du selv ønsker var også svært godt. Pluss det å koble av å gjøre noe helt annet var veldig avslappende. Så jeg anbefaler det. Gjør det du vil ikke angre
Avatar

:)

feb 23 2017 - 20:54
blir nok til at jeg reiser. kjenner at jeg trenger det.
Til forsiden