Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

angst når jeg kjører bil

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

angst når jeg kjører bil

nov 3 2017 - 23:42
Jeg har lidelsen PSTD som jeg synes jeg lever godt med og føler den er på ett akseptabelt nivå i forhold til tilnærmet normalt liv, dog har jeg en liten frykt for å spesielt kjøre bil, ikke det at jeg er redd for å kjøre bil, men angsten fremtrer spesielt da, tror det har sammenheng med panikkanfall og dårlige opplevelser når jeg har kjørt bil tidligere og kanskje a jeg blir litte gran bilsyk, sikkert også en inneboende frykt for å være langt i fra hjemmet eller ett sykehus.
Jeg har egentlig ikke så mye angst ellers,
Når jeg kjører bil velger jeg gjerne veier det ikke er høy fart på eller har mye trafikk, tror frykten gjelder at jeg plutselig skal bli dårlig og at dette da skjer mens jeg er i fart, at jeg skal miste kontrollen.
Frykten arter seg i form av kvalme, tørr munn, brekninger og en følelse av å ikke få puste.
I perioder jeg kjører mye bil merker jeg at jeg er noe bedre i forhold til dette. Jeg liker også egentlig veldig godt å kjøre bil.
Jeg lurer på om noen kjenner seg igjen og har noen tips hva dere gjør for å overkomme frykten?
Til forsiden