Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ambulant team

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ambulant team

feb 24 2017 - 20:58
Er det noen som har lyst til å dele erfaringer? Hvordan fungerer det egentlig? Jeg er overført fra poliklinisk via brev, siden jeg har vært hjemmefra et par uker, og aner ikke hva dette går ut på. Jeg mener, jeg viste jo at jeg skulle skifte behandler, men jeg var ikke akkurat forberedt på DETTE, og det eneste jeg vet om ambulant team er det jeg klarer å finne på nett, at de jobber med folk med psykoser eller større personlighetsforstyrrelser, noe jeg ikke har så vidt jeg vet. Så jeg er forvirret, og for å være ærlig ganske redd. Jeg skal hjem til helga allerede, og aner ikke hva som møter meg...
Avatar

Re: ambulant team

feb 27 2017 - 19:07
Jeg er i kontakt med dem nå, pga. alvorlig depresjon og selvmordstanker og en livssituasjon som generelt er ganske kaotisk. Så vidt jeg vet har man kun kontakt med dem i akutte tilfeller, der de følger pasienter en kort stund for å stabilisere situasjonen og deretter henviser videre om det er ønsket. Det er i hvert fall sånn jeg har tolket det, men kan være annerledes for alt jeg vet :)
Til forsiden