Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Uvirkelighetsfølelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Uvirkelighetsfølelse

juni 14 2017 - 16:55
Hei :)

Har sett flere innlegg med temaet "uvirkelighetsfølelse". Når folka beskriver den ubehagelige følelsen de får, innser jeg at jeg selv ville sagt nøyaktig det samme.

Selv aner jeg ikke hvorfor den følelsen plutselig oppstår automatisk! Tenker det kan være mange grunner til.. Har hatt perioder med helseangst tidligere, og sliter med sosial angst. I tillegg er denne følelsen min STØRSTE frykt, og tenker at hvis jeg er livredd for den 24/7, kan det kanskje være med på å trigge den frem? Hva tenker dere om det?

Oppsummert tenker jeg at denne uvirkelighetsfølelsen kommer av forskjellige typer angst. Kanskje ikke så rart siden jeg både sliter med sosial angst OG at jeg er livredd følelsen, jeg prøver alltid å hindre den i å komme!

Lurer på hvordan jeg kan lære meg å takle denne følelsen? Jeg vet det er trikset! Man må bare lære seg å la tanker og følelser være i fred! Sånt er jeg elendig på!

Noen andre der ute som også har/har hatt uvirkelighetsfølelse som kan dele litt av sine erfaringer med det? Hva bør jeg gjøre? Går det over?

Hilsen Banankaka04
Avatar

Re: Uvirkelighetsfølelse

juli 2 2017 - 14:32
Hei
Jeg har slitt mye med uvirkelighet I der siste, og dette ble trigget av mye psykisk stress og søvnvansker.

Jeg er nå 85% frisk, har noen episoder ca 2 ganger om dagen, og disse episodene varer ikke mer en 5-10min.
Det som hjalp meg veldig var først og fremst og gjør det klart for familie og lege at du ikke har det bra. forklar situasjonen du er i, slik at du ikke er alene om det.

Jeg syntes også du burde utfordre deg selv så mye du kan, ikke isoler deg.
Selv om det ikke er behagelig så bare kast deg i det, du vill føle deg mye bedre etterpå.

Kan garantere deg at dette går over.
For og si det på en annen måte, i starten klarte jeg ikke gå ut av leiligheten, og nå sist torsdag var jeg på Elton John konsert.

Husk også at DET IKKE er farlig! Bare veldig ubehagelig.
Om du har noen spørsmål bare send meg en melding, så skal jeg prøve og få svart så fort som mulig :)
Avatar

Samme

sep 3 2017 - 14:35
Har hatt depersonalization selv etter cannabis misbruk når jeg var 18 år. Det ble heldigvis mindre og mindre intensivt etter hver måned. Varte opp til 2 års tid med aller værst de første månedene. Har også hatt panikk anfall osv på starten som jeg har kommet meg over fullstendig. Idag er jeg frisk med litt rare destruktive angst tanker iblandt bare. Mitt tips er å bare stresse minst mulig å ikke la angst tankene stjele fokus. De fleste opplever mange former for angst minst en gang i livet.
Til forsiden