Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tissetrengt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tissetrengt

april 20 2017 - 11:03
Hei.
jeg er en mann i 40 årene som sliter litt. Jeg slet litt for et par år siden med at jeg var konstant tissetrengt, fikk sjekket opp dette hos lege og spesiallist uten at dem fant noen ting. Det forsvant plutselig av seg selv, men nå er det i gang igjen.Jeg må være ærlig å si jeg jeg til tider sliter litt med angst og stress i forhold til jobb bla. Er det noen andre som har opplevd dette med konstant tissetrengt?
På forhånd tusen takk for svar.
Avatar

Re: Tissetrengt

april 22 2017 - 14:27
Jeg vet hvordan det er å ville mye på do, ja.
Har du sjekket om det er noe du ikek tåler, eller tisser mer av? Jeg blir for eksempel veldig tissetrengt de gangene jeg drikker brus, te eller noe annet vanndrivende.

Kanskje det å holde seg unna det du vil mye på do av kan hjelpe (som hvis du drikker brus, te, kaffe, eller noe annet vanndrivende...). Det må du sikkert føre opp journal for deg selv og observere litt hva du vil mer på do av og ikke.
Avatar

Re: Tissetrengt

april 24 2017 - 12:53
Hm.. Det er vel en greie med ukontrollert tømming bak og foran, eller trang, ved en skikkelig angstreaksjon fra den mer primitive tiden, slik at en blir lettere og skal komme seg enklere unna. Fugler f.eks. benytter seg aktivt av det, men ikke akkurat praktisk for mennesker i det det skjer.

Jeg vil absolutt tro at angst og stress kan påvirke blæra. Konstant, vet ikke helt hva du legger i det, men virker kanskje i overkant mye til å være angst/stress. Siden du lurer på om dette er årsaken, har du hatt det mer rolig psykisk før det startet igjen? Jeg ville uansett gått til legen for å bli henvist til en urrolig, evt. privat dersom du føler det ikke ble gjort nok sist, slitsomt å være tissetrengt. Ikke nødvendigvis mirakelkur, men ville vært interessert i å finne kilden på problemet.
Avatar

Re: Tissetrengt

april 30 2017 - 21:38
Jeg har ikke opplevd dette selv, men var faktisk på et lite kurs om kognitiv atferdsterapi i forbindelse med behandling her om fredagen, hvor dette ble nevnt som en vanlig reaksjon på angst, så det er til og med kommet frem i forsking.
Til forsiden