Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Symptomer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Symptomer

nov 22 2016 - 00:50
Hei, er det noen som har opplevd å få en brennende følelse under huden når de får angst? Her starter det gjerne i brystet og brer seg utover. Kan også kjennes ut som jeg tisser på meg. Nøyaktig den følelsen man får av kontrastvæske. Kan noen forklare meg dette fenomenet? Utrolig ubehagelig hvertfall.
Avatar

Re: Symptomer

nov 24 2016 - 15:46
Jeg har det mye nå for tiden. For meg begynner det i bryst/mage og brer seg utover i hender og opp nakke til hodebunn. Jeg vet ikke sikkert, men det føles som adrenalin eller noe slikt. Det føles brennende/sviende/feberisk rett under huden.
Avatar

Re: Symptomer

nov 25 2016 - 01:15
Det er en skikkelig ubehagelig følelse. Heldigvis klarte jeg å roe meg ned sist det kom, og da varte det ikke så lenge heldigvis. Tror jeg er redd for å få det sånn igjen og at det da ikke går over.
Avatar

Re: Symptomer

jan 2 2017 - 13:39
Får av og til samme følelse bare at over øvre del av rygg, skuldre og så brer det seg opp nakken å hodebunnen. Er nok bare adrenalin sin skyld. Helt ufarlig, bare ubehagelig.
Avatar

symptomer

jan 5 2017 - 19:33
Høres helt "normalt" ut.

Er det noen som har hatt kalde føtter, fra anklene til tærnene?

Har det sånn nå... plager meg så, og er ekstremt bekymret.
Avatar

Re: Symptomer

mars 3 2017 - 11:26
Jeg har aldri fått kontrastvæske, så det vet jeg ikke. Men kjenner igjen følelsen. Ofte med stikking i armer og veldig sterk uro. Har ofte merket at pulsen går opp noe veldig. Kan kjenne pulsen slår i halsen, og nesten kjenne hjertet banker. Begynner å puste raskere. Regner med at dette er en form for panikkangst. Og det kommer gjerne uten noen foranledning. Det kan komme når jeg sitter alene hjemme foran dataen.

Bestefaren min har kols, og han bruker et pulsoksymeter noen ganger. Dette settes på fingeren, og måler pulsen (www.testhelsen.no/butikk/pulseoksymeter). Jeg har lånt det en uke nå. Og med en gang jeg begynner å kjenne litt uro, så setter jeg det på meg. Da ser jeg at pulsen går opp fra rundt 70 til over 130 på det verste. Så det er absolutt ikke noe jeg inbiller meg at pulsen går opp noe voldsomt. Da kan pulsen ofte ligge på 120-130 i 10-15 minutter før den går ned igjen. Dette er fryktelig ubehagelig. Og værst er det om jeg er ute blandt folk, eller på steder jeg ikke kan "komme meg unna". Det er som jeg håper at ingen merker det.

Før så trodde jeg det var noe alvorlig fysisk galt med meg. Var hos legen mange ganger, men fikk bare difuse svar av dem. Og de konkluderte med at det ikke var noe fysisk galt. "kanskje jeg bare var litt stresset" mente legen. Svært skuffet over hjelpen jeg fikk hos fastlegen. Han virket generelt uinteressert.

Så nå har jeg diagnostisert meg selv med at det er angst jeg sliter med. Og symptomene er veldig mye de som dere beskriver ovenfor. Jobber mye med eksponeringsterapi for tiden, og føler dette fungerer for meg.
Til forsiden