Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Stressmage/irritabel tarm - Tarmen, kampen om fordøyelsen.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Stressmage/irritabel tarm - Tarmen, kampen om fordøyelsen.

des 6 2017 - 10:24
Hei! Jeg er en jente på 18 år, som nå i det siste har slit veldig med tarmproblemer. Jeg blir veldig vond i magen når jeg føler meg stresset, og får ofte løs mage på grunn av dette. Jeg vet ikke hva som går av meg, og vil gjerne få fikset dette problemet.

Jeg tror problemet oppsto da jeg flyttet til ny plass, og det er mye nytt å forholde seg til. Det er skremmende, og mageproblemene kan mest sannsynlig være angsten min. Jeg sliter med sosial angst, og generell angst. Jeg har også slet en del med tvangstanker og selvskading, og har tenkt flere ganger på om jeg må begynne å skade meg selv igjen for å roe meg ned siden jeg stresser mye.

Er det noen som sliter med de samme problemene knyttet til tarmen, og er det noen som har vunnet denne kampen med tarmen?
Avatar

Re: Stressmage/irritabel tarm - Tarmen, kampen om fordøyelsen.

des 6 2017 - 11:39
Har hatt det helt likt som deg. Hver gang jeg får angst eller blir utrolig stresset så jobber magen min ekstra mye og får løs mage. Det som har hjulpet veldig var å gå til lege og få resept på imodium som jeg tar hver kveld. Det blir selvsagt ikke kvitt angsten men den gjør at jeg slipper å bekymre meg for magen under et angstanfall.
Til forsiden