Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Største frykt?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Største frykt?

april 15 2017 - 18:41
Hva er deres største frykt? Hva har dere mest angst mot?

Min største frykt er å bli forlatt. Blir det all the damn time, men er fortsatt ikke vant til det. Orker ikke å forklare så mye nå.
Avatar

Re: Største frykt?

april 16 2017 - 00:33
Min største frykt er døden. Jeg får flere ganger uvirkelighetsfølelse, både på dagen og batten, men oftest om nettene. Jeg ser for meg jordas undergang, og ser for meg det stille mørket etter. Hadde det ikke vært for at det er flere i huset, hadde jeg begynt å hyle hver gang jeg får slike panikkanfall. De kommer helt brått, og det er skremmende. Og de er knyttet til både dødsangst og helseangst. Det begynner å slite på, og jeg gruer meg til hver kveld. Nesten hver kveld får jeg slike anfall, og enkelte ganger er det då ikke at jeg ikke klarer å sove. Jeg blir for redd til å dø i løpet av natten ...
Avatar

Re: Største frykt?

april 17 2017 - 04:32
Å bli mislikt av alle for den jeg virkelig er.
Avatar

Re: Største frykt?

april 22 2017 - 14:31
I det siste har min største frykt generelt gått på det sosiale og det er ikke bare fysisk. Det gjelder inkludert over internett, som hvis det er en chatmelding på facebook eller en annen plass kan jeg få helt panikk. Jeg svarer aldri når noen er pålogget. Tør aldri å snakke med noen og hvis noen sender melding her på sidemedord blir det litt mer sånn at det blir mye anstrengt med meg selv. Ikke alt jeg føler jeg kan si fordi jeg er sikkert redd hvis jeg avslører og gir for mye av meg selv vil andre se hvor tåpelig og dum jeg er og til slutt gir de meg opp. Jeg trur denne frykten min sitter litt fra tidligere tid hvor jeg etterhvert fikk problemer med ei venninne over nett.
Avatar

Re: Største frykt?

april 23 2017 - 18:47
Å ende opp stuck i denne lille drittbyen jeg kommer fra. Bli gravid med en eller annen drittsekk fra ungdomsskolen min, og jobbe på sykehjem eller i kassen i butikk resten av livet. Bo i en liten drittleilighet sammen med en familie jeg ikke ønsker å ha.
Til forsiden