Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sosial Angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sosial Angst

okt 18 2017 - 11:24
Hei, eg har sosial angst og sliter med å snakke med folk eg ikkje kjenner. Eg har begynte på ny skole (VG3) og klarer ikkje få meg venner. Nå har det gått en stund siden skolestart og eg føler at folk nå har stemplet meg som ho jenta som ikkje er interessert i å få seg venner. Det er veldig kjipt å gå på skole dag inn og dag ut, uten å ha noen å snakke med eller le med, samtidig som eg ikkje har noen å være med på fritida. Eg har vært veldig nær ved å droppe ut av skolen flere ganger, men eg prøver å holde ut siden dette er siste året. Eg veit ikkje om eg kommer til å overleve dette skoleåret om det fortsetter slik det gjør nå. Kva skal eg gjøre?
Avatar

Re: Sosial Angst

okt 21 2017 - 00:22
Ungdomskole og videregående er en tøff tid, Alle er livredde for å ikke passe inn og klassene består av diverse klikker.
Eneste rådet eg kan komme på akkuratt nå, er at det som VIRKELIG teller er ikke kor mange venner en har, men kor gode/nære de man har er.

Så om du finner 1 jente eller gutt som deler interesser med deg, og som får deg til å slappe litt av og le, så er det nok.
Matematisk er det stor sannsynlighet for at det er et par av de på din skole.

God natt :)
Avatar

Re: Sosial Angst

okt 21 2017 - 00:34
Hei, jeg går også siste året på videregående og føler akkuratt det samme som deg, hvis du trenger noen å snakke med er det bare å skrive til meg
Til forsiden