Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sosial Angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sosial Angst

mars 18 2017 - 08:43
Om under en uke har jeg virkelig nødt til å takle en sosial situasjon! Jeg skal nemlig spørre læreren min om noe litt viktig.. Spørsmålet jeg skal stille er egentlig ikke noe ille, men for meg, som har sosial angst, føles det ut som å synke i jorden! Tenk hvis hun ikke hører hva jeg sier, så må jeg si alt på nytt! Jeg vet jeg kommer til å snakke lavt, for jeg hater å snakke høyt! Men samtidig har jeg også veldig lyst til å greie å snakke så høyt sånn at læreren hører meg. Redd for at jeg kommer til å tabbe meg ut! Tenk om hun prater med noen andre akkurat da når jeg hadde tenkt å snakke med henne! Hvordan skal jeg liksom få hennes oppmerksomhet, når jeg ikke liker å snakke noe høyt?! Plz svar folkzz!!
Avatar

-

mars 18 2017 - 10:45
Gjelder det noe privat? Isåfall ville jeg først spørre om jeg kunne spørre henne om noe privat. Da kommer hun sikkert til å bli med deg ut i gangen elns. Et annet alternativ hadde vært å ta kontakt med henne gjennom kontoret hennes, der er det større sjanse for at hun er alene.

Hvis du ser at hun er opptatt kan du bare vente eller spørre om hun har litt tid. De fleste lærere vet å prioritere noen som trenger deres oppmerksomhet. Hvis du er redd for å tabbe deg ut foran de andre elevene ville jeg bare spurt om hun hadde litt tid etc, få henne alene.

Hvis det er slik at det er et spørsmål som er ganske overfladisk eller gjelder noe om skolearbeidet ville jeg bare sagt "Unnskyld" eller navnet på læreren og vente på at du har oppmerksomheten hennes. Da kan du stille spørsmålet :) Hvis hun ikke reagerer må du bare prøve å få oppmerksomheten hennes igjen (veldig liten sjanse for at hun ikke får med seg at noen prøver å snakke til henne)

Ikke vær redd for å tabbe deg ut, lærere er der for elevene sin skyld.

Jeg har også sosial angst så vet hvordan det kan være. Lykke til =)

Til forsiden