Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sobril

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sobril

juli 4 2017 - 11:43
Noen som har erfaring med sobril?
Avatar

Re: Sobril

juli 6 2017 - 23:49
Jeg har god effekt av Sobril. Men er veldig forsiktig med bruken pga stor fare for avhengighet. Har de liggende til bruk i krise situasjoner.
Avatar

Re: Sobril

juli 7 2017 - 16:00
Hei
Jeg har litt erfaring med sobril. Bruker det kun når når jeg får mye angst som ikke går over men vedvarer. Det kan gå opp til 2 -3 uker mellom hver gang jeg tar sobril. Jeg tar alltid bare halv dose dvs 15 mg / 2. Virkningen er som regel bra men det kan gi en periode med abstinens når virkningen går ut. Denne abstinensperioden varer ikke så lenge. Ville vært veldig forsiktig med sobril da det skaper avhengighet og behov for sterkere doser hvis man bruker det ofte.
Avatar

Re: Sobril

aug 25 2017 - 22:29
Sobril kan skape økt angst når den går ut har jeg lært. Jeg vet ikke om jeg tåler den så bra. Får abstinens lignende ting når den går ut etter noen timer tror jeg. Angst. Og da vil man gjerne ha mer. Men i korte perioder om man trenger er sobril en medisin som kan brukes mot angst. Lurt å prøve minst mulig dose. Om liten i vekt er kanske det nok med 10 mg.
Avatar

Hei

sep 1 2017 - 11:24
Det er veldig vanedannende, så vær veldig forsiktig.

Jeg har tatt en halv sobril i situasjoner jeg ikke kunne gjennomført uten og når jeg var under utdannelse så tok jeg noen ganger en halv et par ganger i uken. Dette gikk fint uten at jeg ble rusmisbruker av den grunn. Effekten ble derimot redusert etter hvert, men da var jeg også kanskje en smule tryggere enn helt i starten.

Ellers har hadde jeg en periode da det haglet på med panikkanfall og da hadde jeg med meg disse i vesken. Lærte meg teknikker for å kontrollere anfallene slik at jeg sjelden måtte ta det, men tanken på at jeg hadde det med meg i vesken hjalp MYE.
Til forsiden