Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen andre som har kjent på dette?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen andre som har kjent på dette?

aug 8 2017 - 21:09
Hei. Skiver inne på angst forume for jeg føler det kjennes rett ut. Har hatt angst lenge, jeg er 28 år og har hatt et tungt/trist liv siden barndom.
For ca 4 år siden startet jeg å føle noe på høyre siden av hode, mellom øret og tinningen, kansje litt oppføre, ivertfall i det området!. Det kjennes ut som det er maur eller noe mindre som kryper på innsiden, eller litt som følelsen når foten eller handen sover, den prikke kriblings følelsen. Jeg har snakket med lege, psykolog, psykriater og familie, men ingen har hørt om det...Så nå, med et vanskeligt hjerte så prøver jeg her. Noen som har det, har hatt det, kjenner noen som, vett om hvor jeg kan lese om det etc.

Tusen takk for de som tar seg tid til å lese og svare.
Avatar

Kanskje

aug 9 2017 - 00:44
Det du beskriver er også noe jeg opplever endel av. Jeg har på venstre side bak i nakken, Kommer å går noen ganger ofte og så borte ei stund- Kjennes ut som en masse maurløper opp og ned under huden.
Snakka med legen om dette og han mente det ikke var farlig. Det var never som kom i klemme pga muskler som var blitt stram. Hjelper med noe massasje på dette stedet. Nerver går over alt i kroppen og også i gjennom muskler både store og små,
Jeg har ofte stramme muskler i nakken og går endel til massør som løser opp spente muskler og knuter som kommer.
Er vel kanskje noen muskler der du har det så det kan være forklaringen.
Beste rådet er å prøve å massere dette område og se om det blir bedre. Kan jo også være andre årsaker men rart legen ikke hadde noe svar.
Avatar

Re: Noen andre som har kjent på dette?

aug 9 2017 - 22:32
Dette er første gang jeg har hørt noen andre beskrive noe av samme slag. Føler meg litt bedre for det så takk.
Ja kommer og går her og, kjenner det mest når jeg legger meg for å prøve å såve, men har aldri likt at det ligger på siden "hjerne" liksom. Har prøvd å massere det, men for meg så hjelper det mest å åpne munnen for å lette på trykket som om du flyr. Noen ganger kan det irritere så pass mye jeg føler jeg vil rive av meg håret/huden der, men ikke veldig ofte.


Takker og bukker for svaret. Håper det løsner seg der du har det, er ikke gøy med nakkesmerter...May the force be with you always.
Avatar

prikking i nesetuppen

aug 26 2017 - 12:44
Hos meg prikker det i nesetippen, en slags nummenfølelse som kommer og går. Har det på 4 dagen nå. Jeg har hatt det i nesetippen før, og har også hatt samme fornemmelse som johnjohn på siden av kinnet/tinningen/øret. Da hjalp det med nakkemassasje.

Jeg bare håper det gir seg snart. Jeg forsøker å ignorere det, mem det er jammen meg ikke lett.

Flere som har kjent på det samme?
Avatar

Ingen?

aug 29 2017 - 18:48
Dytter litt på denne. Flere som har opplevd linknende som beskrevet over?
Til forsiden