Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nedtur

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nedtur

feb 27 2017 - 19:08
Jeg fikk meg en knekk i kveld. Delvis fordi jeg tok en kaffekopp med ei venninne - og hun påstod jeg hadde ADHD i tillegg til paranoid scizofren diagnosen min. Jeg er helt kjørt.
Fant ingen forum med scizofreni som tema, så derfor dette innlegget havnet her.

Jeg kom hjem etter cafeturen og begynte å studere min diagnose etter det hun sa. Jeg falt lenger og lenger ned i kjelleren og føler meg totalt misslykket og langt nede.
Tross alt har det gått bra med meg. Får jevnlig sentralstimmulerende medisin og bor for meg selv. Kjenner meg igjen i at jeg har høye tanker om meg selv, men fungerer likevel bra - men er uføretrygdet. Har fremdeles tanker om å starte egen virksomhet igjen, men dette legger jeg fra meg. Har også tanker om å få et nytt liv etter døden, og da vil jeg bli en dronning eller noe majestetisk. Leste at dette var vanlig å tenke for folk med denne diagnosen.

Føler jeg ikke har kapasitet til å ha mennesker med samme sykdom i livet litt - da jeg blir redd og forvirret. Derfor er det beste å ha friske og oppegående mennesker som jeg kan snakke med, så kanskje mine egne tanker vil bli mer naturlige også.

Her er det lite kognitivt hjelpeapparat, så prøver på egenhånd. Leser litt på nett, og prøver å samle tankene om det som er relativt og lærerikt. Det jeg vil spørre om i dette innlegget er om det finnes noen det ute som kan hjelpe meg til å få tankene mine på det jeg skal tenke på? Tips og støttende ord mottas med stor takk.
Avatar

Har en følelse

feb 28 2017 - 16:48
At såkalt friske mennesker er et annet sted enn her, vel det sier seg selv igrunn, foruten et rovdyr her og der sikkert.
Det at du leser deg frem og bruker tid Og reflekterer er et steg i en god retning da du kjenner deg selv best og vet hva du kan eller ei og kunnskap er alltids kjekt å ha med på veien. :)

Men hva er det du vil ha hjelp til å tenke på? Alt er relativt, forskjellige hobbyer, interesser etc så greit om du kanskje kan si noe mer direkte så andre kan komme med noe mer konkret innspill.

Intet søvn på over en dag så sikkert ikke beste svar, så får håpe noen andre kan komme med noen råd, men litt mer konkret er vel kanskje greit? :)

Ellers får du ha ei riktig trivelig dag der så sier jeg god natt :)
Avatar

:)

mars 2 2017 - 13:03
Jeg takker for konkret og flott svar. Jeg har jo diagnosen min, så dt sier seg selv jeg tenker mye som ikke er normalt også. Men jeg tenker mest på å prøve å normalisere tankene mine mest mulig, så sykdommen kan bli et tilbakelagt stadie.
Tanker som går på hverdagslige ting, gjøremål og det som ellers er vanlig har jeg også - men har også tanker som at jeg tenker mye på livet etter døden, at jeg har besøk av ånder og sånne ting som gjerne har tatt litt overhånd hos meg.
Til forsiden