Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nedtrapping av quetiapine/kvetiapin

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nedtrapping av quetiapine/kvetiapin

mars 11 2017 - 16:56
Hei har gått på seroquel depot 150mg i ca 4-5 måneder pga en grenseland pyskotisk tilstand. jeg var litt frisk en periode i 2 uker og siden jeg har så lyst til å bli ferdig med dette så bestemte jeg meg for å trappe ned. dette gikk jo selvfølgelig til helvete, søvn elendig og dårlig kroppsfølelse. var på trening for litt siden og det føles ut som jeg skal besvime eller dø hvert øyeblikk fordi alt er så fjernt, jeg er ikke tilstedet. jeg bare lurer på om dere har vært borti noe lignende. jeg søker på nettet, men får ikke svar på tilstanden min. jeg føler meg ekstremt nummen, kan ikke føle kroppen eller ansiktet mitt i det hele tatt og alt føles så fjern. føler nesten jeg forsvinner etc. er dette normalt ved nedtrapping? vet om abstinens ved type beroligende middel, men dette var ekstremt for sjokk jeg fikk bare av å gå ned 50mg i en uke. bestemte meg nå for å fortsette på 150mg siden jeg begynner å bli ordentlig frisk å få vekk vrangforestillingene mine. i tillegg har jeg nettstudie og snart eksamen så føler det er best jeg ikke tar denne kampen i tillegg. bare lurte på om noen har noe form for tips eller om dere kan fortelle meg om denne sjokk/nummenhetsfølelsen. jeg har en tro på at hvis jeg fortsetter litt til med 150mg så kan kroppen komme seg over sjokket(3 angstanfall for et par måneder siden) og deretter vil nedtrappingen være mer i svimmelhet, kvalme, hodepine og ikke angst. gjerne fortell deres historie, senker skuldrene veldig av kunnskap.
Avatar

Re: Nedtrapping av quetiapine/kvetiapin

april 14 2017 - 12:46
Hei, det er ikke usannsynlig at du vil merke angst da quetiapinen også virker angstdempende. Jeg trappet ned fra 200 til 50 mg og strevde med de samme symptomene. Fikk hodepine, ble nummen, svimmel, uvel og masse angst.
Anbefaler deg og gjøre dette i samråd med psykiater/lege og svært sakte for og unngå disse ubehagelige bivirkningene. Også lurt å vente til etter eksamen som du sier ;)
Lykke til!
Til forsiden