Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mild, men hemmende angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mild, men hemmende angst

feb 12 2017 - 18:50
Hei. Første gang jeg skriver noe her. Har slitt mye opp igjennom, men nå sitter jeg egentlig bare igjen med en mild sosial angst. Klarer meg egentlig ganske bra (selv om jeg sjelden er helt komfortabel) når jeg først er sammen med andre, det er bare det å ta kontakt med folk jeg ikke klarer helt. Så lurte bare på om det er noen her som kjenner seg igjen eller har noen tips? Føler jeg har prøvd veldig mye, og er på et mye bedre sted nå enn for et halvt år siden. Men jeg bare klarer ikke ta kontakt med folk. Engster meg bare så mye og overtenker alt. Føler jeg dummer meg ut på en eller annen måte uansett hva jeg skriver (noe som egentlig også gjelder når jeg snakker med noen). Det er bare veldig frustrerende og jeg blir ofte veldig ensom. Hender heldigvis at jeg klarer det/at andre tar kontakt med meg, da prøver jeg alltid å si ja, sånn at de skal spørre igjen Heheh. Men det funker ikke godt nok så jeg er litt ensom og frustrert for tiden. Setter pris på hint og tips om noen har noe.
Avatar

Re: Mild, men hemmende angst

feb 13 2017 - 19:08
Hei.jeg hsr dessverre ikke så mye tips for jegver selv fastlåst i negative tanker. Men jeg skal til fastlegen i morgen sammen med verdens beste arbeidsgiver. Så skal vi få hemvisning til psykolog. Det er det tipset alle har gitt meg. Jeg kjenner meg litt igjen. Jeg er redd for voksne. Jeg liker ikke å sitte sammen med fok å prate. Jeg føler de tenker alt mulig rart om meg. Jeg "leser" blikkene og overreagerer på hvert ord og blikk. Jeg har begynt å unngå folk. Snakker med folk som snakker med meg. Men liker det ikke. Jeg er medt redd for å ankomme. Altså på vei til senter, på vei til jobb. Osv, på vei til en sjelden fest klarer jeg ikke uten å gå med .jarnoen andre. Jeg liker ikke å få besøk heller eller å gå i. Men ofte går det bra når først komt dit. Spørs formen. Men et litr skjevt ord et litt feil blikk(i mine øyne) reagerer jeg sterkt på.
Avatar

Re: Mild, men hemmende angst

mars 3 2017 - 11:15
Kjenner meg veldig godt igjen i det du beskriver. Det som er så merkelig er at folk rundt meg oppfatter meg som en sosial og utadvent person. Men sånn føler jeg det ikke i det hele tatt. Tror det ubevist er en maske jeg tar på meg når jeg er ute blandt folk. Er nok grunnen til at jeg er helt utslitt etter å ha deltatt sosialt.
Til forsiden