Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Meget engstelig nå, trenger råd....

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Meget engstelig nå, trenger råd....

sep 9 2017 - 22:45
Jeg er ei jente som har 2 små barn, i går fikk jeg BV på døra grunnet en "bekymringsmelding" fra eldstemanns tannlege, sist han var hos tannlegen bare skryt og null hull. (har på et eller annet vis oversett siste time og mistet anrop fra dem) bør nevnes at jeg har det man kaller Fonofobi, angst for telefoner.. De var her i max 4\5 min før de gikk igjen, etter alt jeg har hørt om er jeg nå JÆVLIG redd for at de skal hente barna mine.. Mister jeg dem har jeg ingenting, de er min verden, mitt liv og mitt alt...
Hva gjør jeg nå.? (Tannlegetime blir bestilt nå på Mandag)
Avatar

Re: Meget engstelig nå, trenger råd....

sep 10 2017 - 08:21
Fikk du barnevernet på døra for at du hadde glemt av en tannlegetime?

Eller har du vært i kontakt med de før?
Avatar

Re: Meget engstelig nå, trenger råd....

sep 10 2017 - 14:03
Hei, har hørt om lignende situasjoner før. Det er vist vanlig praksis å sende ut brev om eller kontakte barnevernet dersom barnet ikke møter til tannlegetime. Tror det har noe å gjøre med at det kan være tegn på mishandling av barnet. I tillegg ehar tannlegen en viktig funksjon i å oppdage om barn blir mishandlet. Tror det er vanlig praksis å sende brev etter 3(?) manglende møter til time. Kan hende din tannlege er litt ivrig på dette, spesielt siden du ikke tok telefonen? Han vet jo ikke at du har telefonskrekk.

Jeg tenker at barnevernet ikke er ute etter å ta deg, men at de bare tenker å sjekke at barnet har det fint. Når de ser sunne, friske barn som fungerer fint blir de nok fornøyde. Og så får du bare love å ta de til tannlegen framover :) Skjønner at dette er skummelt, men om du googler kjapt ser du at det er mange i samme situasjon!
Avatar

Hei

sep 10 2017 - 16:04
Du har nok ingen grunn til bekymring hvis det kun var en tannlegetime som var blitt glemt en gang eller to, var nok bare en tannlege som tok jobben sin veldig alvorlig og kanskje har misforstått litt?

Barnevernet er ikke ute etter å ta barna til folk, det skal nok generelt ganske mye til før de griper inn og da med veiledning av foreldrene hvis disse evner å forandre på seg i de tilfellene det skjer mishandling. Hadde barnet ditt hatt masse hull og eventuelt brune tenner, så kunne det ha vært et tegn på omsorgssvikt og da er tannlegene i dag forpliktet til å kontakte barnevernet. Men du skriver at ved siste tannlegetime så var det null hul og det betyr at du gjør en god jobb med å følge opp både kosthold og hygiene.

Ha en fin søndagskveld.
Avatar

Fantastisk

sep 12 2017 - 16:16
Må nesten si at jeg er glad for at barnevernet kom for å snakke med deg. Kunne jo hende du kunne trengt hjelp.

Spørsmålet er kanskje hvordan de snakket med deg. Om de klarte å holde en god stemning.

Klem
Til forsiden