Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

MYE synsproblemer.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

MYE synsproblemer.

aug 24 2017 - 18:50
Første gang jeg skriver her, håper å få noen svar. Jeg har veldig lite angst for tiden, men mine fysiske symptomer blir stadig verre. Jeg var hos nevrolog i dag og hun lovde meg at jeg ikke har ALS eller MS. Så da får jeg stole på det selv om jeg stumper bortover veien og bare godta at kneet mitt er fucked PGA ANGST?! Jaja.

PROBLEMET er at jeg har så sykt mye problemer med synet, men optikeren finner ingenting galt. Svarte skygger hele tiden, lysglimt, svarte flekker, blunking på hvite vegger/himmel (ser ut som hvit mygg), kjempe dårlig langsyn..

Legen sa i dag at jeg har ikke bare panikklidelse men depresjon i tillegg og da er det lett for at symptomene setter seg litt kronisk i kroppen. Men jeg har aldri hørt om noen med så store plager? Er også veldig svimmel, og har noen ganger problemer med å snakke. Sliten i tungen. Men synet??? Noen fler? Ikke bare dobbeltsyn/tunnelsyn, men andre ting?

Takk for svar!
Avatar

Re: MYE synsproblemer.

aug 28 2017 - 01:55
Hei. Jeg ser selv svarte skygger eller hva jeg skal kalle det. Jeg pleier å snu meg mot det som jeg tror er i bevegelse, som er denne svarte skyggen. Men så er det selvfølgelig ingenting der. For min del så virker d som det er periodevis. Det har kommet tilbake igjen.

Hva mener du med lysglimt? Fordi de siste dagene så har jeg sett at det har blinket, litt som et lyn, liksom.

Bare at jeg har ikke vært hos optiker selv. Men jeg har ikke de synene konstant.

Nå vet du at du ikke er alene om det.
Avatar

Re: MYE synsproblemer.

aug 28 2017 - 03:37
JajaSikkert: Jeg ville undersøkt disse symptomene hos en øyelege hvis jeg var deg.
Avatar

Re: MYE synsproblemer.

aug 28 2017 - 03:52
Det hadde vel sikkert vært lurt
Til forsiden