Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Løsningen på angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Løsningen på angst

aug 30 2017 - 07:05
Angst er ei negativ følelse. Er ikke noe annet enn det. Må i stedet over på positive følelser. "Re-addicte" hjernen på positive følelser framfor negative. Boka fra Victor Hagen hjalp meg sykt mye, Heter Presence and positivity the new energy sources of the 21st century og "eckhart tolle" i undertittelen. Handler om å løse opp i alt stress egentlig. Er på amazon
Avatar

Hei

sep 1 2017 - 11:08
Takker for anbefaling!
Jeg har også kjennskap til Eckhart Tolle og kan anbefale foredrag av han på youtube.

En annen jeg kan anbefale er John kabat- Zinn, han er lege og startet en klinikk for mindfulness basert stress reduksjon i 1979. Du finner mange foredrag av han på youtube.

Mindfulness meditasjon kan absolutt anbefales, det hjelper faktisk. Det er enkelt å få til, trenger ingen kurs eller bøker, bare gå inn på youtube og lytt til foredrag og så finner man også mange guidede mindfulness meditasjoner der.

Til forsiden