Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kvalm og dårlig matlyst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kvalm og dårlig matlyst

aug 25 2017 - 22:10
Hei, dere! Jeg har i noen uker slitt med dårlig matlyst og kvalme. Jeg er ikke kvalm hele dagen, men det ligger liksom og ulmer. Ingen mat frister. Hvis jeg likevel spiser, kan det smake godt, men så fort det kommer ned i magesekken føler jeg meg kvalm igjen. Jeg vet at jeg har tendenser til helseangst, og var sterkt plaget av dette for ca. tre år siden. Har vært bra en lang periode. Nå tror jeg at jeg har kreft i bukspyttkjertelen eller i leveren eller i magesekken, er redd for å dø fra barna mine.

Dere som har kvalme og dårlig matlyst som symptom på angst, hvordan utarter dette seg for dere?
Avatar

Re: Kvalm og dårlig matlyst

aug 26 2017 - 10:13
Hei! Sliter også mye med kvalme og at ingen mat frister. Har vært på mange legeundersøkelser pga jeg tror jeg er syk. Symptomer på angst kan jo være identiske med symptomer på mange ulike sykdommer. De har ikke funnet noe, så jeg må bare finne meg i at det er angsten som gjør dette. Med meg så kan blir det ekstra vanskelig når jeg skal spise rundt folk, da tetter det seg ofte igjen i halsen. Jeg har nå funnet ut endel matretter jeg vet er enkle å spise når kvalmen står på som verst, så jeg iallefall får i meg noe mat.
Avatar

Re: Kvalm og dårlig matlyst

aug 26 2017 - 17:17
Hos meg kommer kvalmen ekstra sterkt når jeg får noe inn i munnen og ned i magen. Er det sånn med angst, eller er det mer typisk ved sykdom?
Til forsiden