Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg holder på å fly i veggen jeg..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg holder på å fly i veggen jeg..

des 3 2017 - 15:27
Hallo, ung kar her på 20 år med ekstrem helseangst, og angst generellt, har ikke vært på legen og fått en diagnose på angst eller helseangst men er ganske sikker på at jeg har angst.

Dette begynte med en fantastisk opplevelse med Sopp og MDMA noe som jeg aldri skulle ha gjort, Dette har egentlig ødelagt alt som heter livsglede. har trodd at jeg er dement, har trodd at jeg har OCD som jeg fortsatt tror jeg har, Trodd at jeg Tripper enda og nå her om dagen så merka jeg at musklene i kroppen min "twitcher" kan være over hele kroppen fra store til småe napp, trekninger. Jeg var da så jævlig smart å søke på Dr.Google da vett og da kom jo denne helvettes ALS sjukdommen opp. Nå sitter jeg her etter 3 dager med intens søking på ALS og er ganske sikker på at jeg kommer til å dø i en rullestol.

De symptomene jeg har nå per dags dato er Muscle twitching all over the fucking body.
Ingen svakhet som jeg har merka da jeg driver og tar push ups som en gærning på rommet driver og går på tær og hæler å alt mulig, må turne helt sjuk i hue jeg snart.

Lurer egentlig på om noen har vært i samme båt som det jeg er i nå! hadde vært veldig hyggelig.

Positive tanker folkens det hjelper!
Avatar

Mange i samme båt!

des 3 2017 - 22:06
Jeg skjønnet deg veldig godt. Jeg har hadt denne angsten selv i 5 år, omtrent daglig mer eller mindre. Jeg kan ha lange perioder med leamus i en muskel. Det lengste jeg har hatt har vart nesten to uker. jeg får det i låret, fingre, tær, arm, leppe, rygg alt i fra små rykk, til langvarige over flere dager. Om du leser her inner, finner du mange i samme båt. Du kan også finne mye lesing som vil gjøre deg trygg på at leamus er ufarlig og faktisk helt normalt!

Enklere sagt enn gjort å lære å tro på det. Jeg jobber med det selv daglig, noen dager er bedre enn andre.

slutt å google, gå inn å les på "Nomorepanic" den siden er litt mer oppdatert enn denne. slutt med å ta armhevinger og tester på deg selv, da bare livnærer du angsten din og gir deg selv signaler om at fare er på ferde. Da holder du kroppen i beredskap og fortsetter å pøse ut stresshormoner som bare gir der deg mer spenninger og du kommer inn i en ond sirkel.

jeg håper det går bedre med deg!
Til forsiden