Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Indre uro

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Indre uro

juni 1 2016 - 20:51
Jeg sliter veldig med angst og da spesielt panikkangst og SA. Den siste måneden har jeg hatt så veldig mye indre uro og spenninger i kroppen. Jeg våkner opp og hele kroppen er i helspenn.
Sliter med å få sove om natta (bruker Atarax men syns ikke det har noen virkning lenger), og er trøtt på dagen seff.
Men den indre uroen er så ille nå. Den slipper liksom ikke taket. Og det er så vondt og jeg er så lei... Nå er det jo sommer og før har liksom sommeren vært den tiden på året hvor jeg har hatt mest overskudd og minst angst. Men nå slipper jo ikke denne helvetes uroen taket, og jeg aner ikke hvordan jeg skal få den til å slippe. Jeg aner jo ikke hva den kommer fra heller...
Noen ganger føles det som om hjertet mitt går bananas... og jeg har vondt overalt. Skal til fysioterapeut i morgen for første gang, for å se om det kan hjelpe på at spenningene slipper...

Er det flere av dere som opplever en sånn indre uro som ikke vil forsvinne?
Trenger tips og råd fra dere... <3
Avatar

Angst/depresjon gjør det vanskelig å få venner

juni 1 2016 - 22:01
Jeg har sliti så å si hele livet med angst og depresjoner. Har hatt så mange muligheter til å gjøre store ting men angsten sto i veien. Hadde det ikke vært for angsten hadde livet mitt sett helt annerledes ut idag GARANTERT!!

Etter 11 år boende i London og noe i statene så kom jeg hjem til Oslo igjen 9 år siden og syntes det er ekstremt vanskelig å få venner her i landet. Vi er jo så reserverte..
Så ja jeg har hundrevis av bekjente men 0 venner. Jeg er absolutt ingen ille person. Er nok en av de snilleste som finnes men er for det meste av tiden helt alene. Jeg har ingen. Hvor finner man potensielle venner når man sliter fælt med angsten. Sosial angst til tider.
Så jeg popper Sobril for å overleve rett og slett.
Har så mye jeg vil skrive og dele men dette får vel holde for nå...
Så får vi se om jeg kanskje kunne få noe feedback...
Avatar

Re: Indre uro

juni 2 2016 - 11:36
Jupp, konstant stress og uro her, uten noen spesiell god grunn.

Har ingen andre råd enn prøv å slappe av.
Avatar

Re: Indre uro

juni 3 2016 - 00:37
Ja, har opplevd det mye! Det som ofte hjelper for meg er å legge meg ned på soverommet med lyset av. Sette på en avslapning cd jeg fikk på sykehuset og suksessivt jobbe gjennom kroppen og av-spenne den, puste rolig og fokusere vekk :)
Avatar

Indre uro er en del av livet!

juni 3 2016 - 08:05
Alle føler paa dette det kan jeg love deg, men i forskjellig grad og paa litt forskjellig maate.Indre uro kan komme av mange ting og den beste maaten aa temme den paa er aa holde hodet opptatt med noe.

Kunne skrevet masse om min historie jeg har kjente paa eksistensiell uro hele og i ekstrem grad da livet mitt har vært en lang kamp.Men som sagt alle har det og hvis man ikke har det bra kommer uroen ofte frem og lager problemer.

Men indre uro kan ogsaa være en styrke til for eksempel aa drive ting frem og faktisk gjøre deg mindre fryktfull.Men da maa du ta steget og la uroen temmes av din vilje til aa bekjempe den.


Lykke til!


Avatar

Re: Indre uro

aug 30 2017 - 07:03
Boka fra Victor Hagen hjalp meg sykt mye, Heter Presence and positivity the new energy sources of the 21st century og "eckhart tolle" i undertittelen. Handler om å løse opp i alt stress egentlig. Er på amazon
Til forsiden