Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva skal jeg gjøre?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva skal jeg gjøre?

jan 19 2017 - 21:44
For noen uker siden traff jeg et menneske mens vi var innlagt på åpen, og vi fikk ganske god kontakt, vertfall så god kontakt du kan få på én dag der begge har det ganske bånn. Vi utvekslet numre, og skulle treffes når vi var ute igjen.

Vi avtalte senere å møtes i går, hos meg, men siden jeg var tett nok til å glemme klokkeslett utsatte vi det til i dag. Siden har jeg ikke hørt noe, men utifra klokka regner jeg ikke med at hin kommer, uten at jeg aner hvorfor. Jeg sendte melding etter en time, og spurte om jeg hadde husket feil klokkeslett, men får ikke svar.
SÅ er spørsmålet: Hva gjør jeg?
Jeg er livredd for at jeg har gjort eller sagt noe jeg ikke skulle, eller at noe har skjedd, men jeg aner ikke. Jeg har virkelig ikke peiling på hva jeg skal gjøre, og nå er jeg og redd for at jeg kanskje har såret mennesket uten å mene det, og det skremmer vettet av meg.Jeg har såret ganske mange mennesker oppgjennom livet, både pga utbrudd og angstanfall, men også fordi jeg sliter en del med å forstå folk og sosiale settinger, og ofte har klart å støte folk fra meg uten å forstå hva jeg har gjort galt eller hvordan jeg skal gjøre det godt igjen, og jeg tror ikke jeg takler å støte fra meg flere mennesker fordi jeg aldri klarer å være en god nok venn.
Avatar

Re: Hva skal jeg gjøre?

jan 20 2017 - 13:48
Hei, Soul eater :)

Så bra å bli litt kjent med noen som kanskje kan bli en venn, da.

Vi er vel alle veldig raske til å prøve å finne feil hos oss selv, som kan være årsaken når noe skjer. Det er jo mange mulige årsaker til at vedkommende ikke gir lyd. Kanskje han eller hun fikk et angstanfall eller noe, som gjorde det vanskelig å komme seg ut døra?

Det er vel ikke så mye annet du kan gjøre enn å vente på svar. Håper det løser seg :)
Til forsiden