Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelper det å snakke med noen?!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelper det å snakke med noen?!

aug 26 2017 - 08:09
Hei. Jeg har mange ganger hørt at det å snakke med noen om vonde tanker og følelser ofte hjelper.. Jeg prøvde det, men det hjalp ikke stort. Jeg snakket ut om hvordan jeg har det og hva jeg strever med. Den jeg snakket med lyttet til det jeg sa, og det er bra. Det som ikke er så bra, er at jeg ser ingen forandring etter dette.. Hvor mange ganger blir jeg nødt til å snakke med noen om det "samme temaet" før problemet mitt blir lettere å bære? Det hjelper tydeligvis ikke bare å snakke om det én gang. Håper på svar! (:
Avatar

Hei

aug 26 2017 - 17:36
Så fint at du har snakket med noen. For mange er det vanskeligste å ta det første skrittet. Dessverre er min erfaring at det er svært lite som "går over" eller bedres radikalt ved kun en samtale. Har du snakket med helsesøster/psykolog? Eller mest venner og familie? Kan hende hjelper det å få erfaringer fra noen utenfra.
Til forsiden