Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp meg plis!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp meg plis!!

mars 20 2017 - 22:12
jeg tenker konstant på selvmord nå, planene klare. har prøvd 2-3 ganger før uten hell. HAr det så bra nå og skal være så lykkelig, men traumene fra fortiden er for vanskelig å takle, har konstant uro i kroppen, å kan ikke huske å ha klart å slappe av med kropp eller sinn siden 2013..føler alt jeg gjør er galt, må konstant være perfekt og ingen ting blir bra nok, føler at det er best for alle om jeg forsvinner, men vet jeg sikkert egentlig vil leve. Jeg vil ikke tenke på å ta livet mitt mer, jeg vil ikke ha det vondt mer. kan noen hjelpe meg??? raskt....


Hei.
Leit å se at du har det så vondt. Vi ønsker å komme i kontakt med deg, så det hadde vært fint om du skrev en melding til sidetmedord.no eller tok kontakt med Hjelpetelefon 116 123.

Hilsen
Administrator
Avatar

Re: Hjelp meg plis!!

mars 23 2017 - 19:36
Hei
Det var leit å høre om tankene dine .. jeg ønsker å komme i kontakt med deg ,er en persjon som har vert gjennom en god del ting og vert mye i kanten til tider selv den tid.
Det hadde vært fint om du tok kontankt med meg.
Avatar

Håper

mars 23 2017 - 22:21
Håper du får hjelp nå.
Avatar

Re: Hjelp meg plis!!

mars 24 2017 - 11:22
har noen fått kontakt med vedkommende?
huff huff..
Jeg krysser virkelig fingrene for at du får den hjelpen du sårt trenger! jeg heier på deg
Avatar

Re: Hjelp meg plis!!

april 20 2017 - 15:27
Hei,
Leit å høre du føler det sånn. Trenger du noen å snakke med, plis ta kontakt. Jeg vet hvordan det er å være på et skikkelig lavpunkt, men jeg klarer meg bedre og bedre hver dag som går. Mye grunnet jeg hadde andre å snakke med. Håper å høre fra deg!
Avatar

jeg er her..

april 24 2017 - 17:58
Hei, jeg er her enda.. har ikke fått hjelp. Vil gjerne ha kontakt om du/dere ikke syns det er til bry.
Avatar

Lille hjelper

mai 1 2017 - 21:13
Heisann! Det er bare til å ta kontakt med meg om du ønsker. Jeg kan kjenne til følelsen, og vil gjerne hjelpe deg på bedringens vei.

Mvh
Til forsiden