Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst

mars 11 2017 - 09:45
I perioder får jeg helseangst. Veldig irriternde! Når jeg først får helseangst, er jeg helt overbevist om at jeg har kreft! (Mest redd for hudkreft o.l) Har et sår på foten som ikke vil gro, så Googler derfor dette opp.. Plassert øverst på siden: Hudkreft
Gjemt nederst på siden: Infeksjon i såret
Jeg vil jammen meg si at Google er en god venn, som får meg til å bli 1000 ganger mer redd! Hva burde jeg gjøre? Svar fort plz!!
Avatar

Hei

mars 11 2017 - 09:58
Har selv hatt sår på foten som bruker lang tid på å gro, men jeg tror ikke du skal bekymre deg så fælt. Gi såret litt stell, vask det å smør på med litt sårsalve daglig.

Hvis det ikke blir bedre å du fortsatt er bekymret så kan du alltids spørre legen din.

Avatar

Re: Helseangst

mars 11 2017 - 10:33
Hvist du har helseangst så må du aldri aldri Google symptomer! 98 prosent av oss her inne har fått angsten til å gå fra ille til ekstrem med googling! Tabulagt!
Avatar

Re: Helseangst

mars 11 2017 - 13:22
Hei! Dr Google er en fæl lege.Har en ikke hatt angst før får en det iallefall av å søke opp symtomer.Tror jeg har hatt alt av fæle sykdommer.
Til forsiden