Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helseangst og panikkanfall

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helseangst og panikkanfall

april 21 2017 - 03:17
Har hatt helseangst og regelmessige panikkanfall (2-7 ganger i uken) siden nyåret. Begynt å bruke smertestillende mot fantomsmerter og har vært borti mye forskjellig rusmidler.. Savner livet jeg hadde før jeg ble en kronisk overtenker. Føler det eneste som hjelper er rus og alkohol eller prate med noen om det. Nylig mistet så og si alle vennene jeg hadde pga folk ser på meg som en ustabil person på grunnlag av syken min. Har alltid vært en godt likt person som er vennlig mot alle, men har aldri hatt en person som forstod meg på mitt nivå og ingen som vil høre på sytingen min uansett. Har skikkelige vansker med å prate med psykolog eller hjelpetelefon i og med at mange ikke helt forstår hvordan det er å være en sår sjel med mye på hjertet. Sitter oppe hele natten pga panikkanfall og kommer meg ikke på skolen. Er ikke den stereotypiske selvdiagnoserte tennåringen som sulter etter oppmerksomhet, men trenger virkelig hjelp. Ingen som jeg kan gå til føler jeg så stenger alt heller inne.
Avatar

Re: Helseangst og panikkanfall

april 21 2017 - 15:34
Hei du! Jeg kjenner meg veldig igjen i det du sier, og vit at du er ikke alene! Har du noen du kan prate med overhodet? Jeg er veldig disponibel, og jeg har vært igjennom mye av det samme.
Til forsiden