Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gyngende svimmelhet- angst?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gyngende svimmelhet- angst?

aug 3 2017 - 12:25
Hei, noen som har erfaring eller har opplevd gyngende svimmelhet ved angst?
Den er det konstant når jeg går, føles ut som om jeg er på båt eller er ustø... blir litt bedre når jeg sitter eller går fort/springer.
Fikk dette samtidig som jeg også fikk et trykk i hodet som kom etter en periode med mye stress og bekymring, spesielt helseangst!
Har utelukket krystallsyke.
Mr av hodet er ok og blodprøver er fine. Legen min sier det er angst og psykisk relatert og har henvist meg til psykolog.
Noen som er blitt kvitt dette?
Vil ikke høre skrekkhistorier!!! :)
Avatar

Av og til går det an å endre på dosering på medisiner

aug 10 2017 - 21:04
Eller at det er forvigående bivikninger. Håper det går over for deg!
Avatar

Definitivt

aug 17 2017 - 22:39
Har opplevd akkurat det samme selv. Slet med dette i mange måneder, og det var først i ettertid jeg innså at det skyldtes angsten. På en måte så visste jeg det da også, men når det pågår er du så fanget i det. Ikke misforstå meg, de fysiske symptomene er ikke innbilning. Det er bare at angsten trigger de. The mind is a powerful tool you know. For meg var dette i en periode med store omveltninger og stress på alle kanter. Jeg var innlagt på sjukehus og alt,men de fant ikke noe galt med meg. Er MR og blodprøver fine så går det nok bra :) Du må bare få bort det som stresser deg, det hjalp i hvertfall meg.
Til forsiden