Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Generell angst og angst for angsten

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Generell angst og angst for angsten

april 17 2017 - 19:14
For et år siden startet jeg å få panikkangstanfall og slet dette genrell angst i periode på omkring 6 mnd. I tiden fra sommerferien inntil nå har angsten vært ganske stabil - håndterbar vil jeg påstå. Den siste måneden har vært ekstremt ustabil ift bolig, økonomi, jobb osv og nå er jeg i ferd med å gjøre det slutt med kjæresten. Har vært i konstant angst her de siste dagene og merker jeg er livredd for panikkangsten. Jeg er litt desperat etter tips som kan hjelpe. Andres erfaringer og symptomer er også til stor hjelp - noen ganger er det så vanskelig å holde fast med at "det er bare angsten" når de fysiske symptomene står på som værst.
Avatar

Re: Generell angst og angst for angsten

aug 30 2017 - 20:52
Jeg har også disse panikk anfallene, jeg går til psykolog og i tillegg har jeg fått vival 5mg jeg kan ta ved panikk anfallene, bruker det kun da og det har hjulpet meg, men det skal få sies at jeg går på cipralex 10 mg til vanlig pga depresjon
Til forsiden