Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler meg unormal

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler meg unormal

april 10 2017 - 21:18
Jeg føler meg unormal og på en måte vet jeg at jeg er det også. Men folk sier de mye heller ville vært unormal fordi det virker litt mer "morsomt" enn å være normal - men jeg vet ikke jeg. Tror sånne folk egentlig ikke vet hva de snakker om.

Jeg har som sagt tidligere en psykisk sykdom. Er medisinert og fungerer fint, men sliter med ting som kommer opp fra barndommen. Incest, hat og løgner kommer opp. Har tidligere tatt opp dette med mine psykriatere, men de tror ikke på meg - så jeg bare tenker at det sikkert ikke har skjedd likevel. Men hjernen lager vel ikke følelser og minner uten videre?
Det er ikke det at det er viktig at og om det har skjedd, men det forklarer bedre hvem jeg er i dag og hvorfor jeg tenker og sliter som jeg gjør.

Er det noen som kan gi meg noen tips til hvordan jeg kan bli kvitt desse tankene? Tar imot alle tips med stor takk, aller helst på pm. God påske
Avatar

Hei

april 11 2017 - 19:47
Hvis ikke psykriaterene tror på deg, så bør du skifte til noen andre..De er der for å hjelpe deg med tankeraset, og hvis de ikkje fungerer, da er det like greit å få henvisning til noen andre.
Eller ?
Til forsiden