Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Flere som opplever det samme?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Flere som opplever det samme?

des 8 2017 - 14:17
Chrisand:

Ja, tror vi begge er inne på noe her. Bare å øve og øve og øve. Samtidig som vi ikke går og kjenner etter og katastrofetenker hver gang vi kjenner noe. Og er jo mye bedre å bruke livet på å leve fremfor å forberede seg på å dø.

Vi klarer dette!!
Avatar

Re: Flere som opplever det samme?

des 8 2017 - 19:20
Pårettvei:

Helt enig i det!
Avatar

Re: Flere som opplever det samme?

des 20 2017 - 18:21
Noen som vet hvorfor brystubehaget oppstår? Min teori er at jeg ubevisst spenner meg, puster mye med bryst og lite med mage. Samtidig så kan det komme plutselig men veldig ofte hvis for lite søvn, drukket kaffe eller stresset. Tenker også at dette gjør at jeg blir mer anspent og mottakelig, spenner da enda mer og vipps er grublingen i gang.

Er så mye lettere å fjerne angsttanker uten det fysiske ubehaget.
Avatar

Re: Flere som opplever det samme?

des 20 2017 - 22:01
Pårettvei:

Mener du smerter i brystet?
Hvis ja, så har det med anspenthet å gjøre. Jeg har veldig ofte ganske vondt i brystet, men vet det er pga angst og feil pustemønster. Ikke alltid lett å merke at man puster feil.
Avatar

Re: Flere som opplever det samme?

des 20 2017 - 23:37
Ja, smerter men ikke veldig vonde. Kjenner at det hjelper litt når jeg tøyer ved å presse armene ut og bak. Viser jo bare hvor muskulært det er. For min del er det nok stress med små unger som trigger det. Puster nok da dårlig og er anspent i kroppen.
Avatar

Re: Flere som opplever det samme?

des 23 2017 - 16:04
Pårettvei:

Ja, det er nokk kun muskulært. Hvertfall aå har jeg lært meg til å ikke bli for bekymret nå når det kommer hos meg. Det går alltld over, og har jo tidligere tatt EKG uten funn.
Stress med barn har nokk en påvirkningskraft, ja!
Til forsiden